Skip to main content

Malmö


Bor du i Malmö eller någon annan del av Skåne, är inskriven på Arbetsförmedlingen och söker jobb? Välkommen till oss på Rusta och matcha på Lernia!

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Anmäl intresse
VAD ÄR RUSTA OCH MATCHA I MALMÖ och skåne?

För dig som är arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen

Att vara arbetslös och behöva hitta ett jobb är aldrig lätt. Rusta och matcha på Lernia i Malmö/Skåne är en tjänst för dig som behöver extra stöttning och vägledning på vägen till att hitta det jobb du vill ha eller den utbildning du vill gå. När du går Rusta och matcha hos oss på Lernia i Malmö/Skåne får du en egen handledare som hjälper dig med allt från hur du sätter ihop ett bra CV till hur du tränar inför en intervju. Du får ta del av vårt breda kontaktnät av företag, praktikplatser och arbetsplatser.

HUR SÖKER MAN TILL RUSTA OCH MATCHA I Malmö/Skåne

Du söker via Arbetsförmedlingen

Det är Arbetsförmedlingen som bestämmer om du får gå Rusta och matcha i Malmö/Skåne och övriga landet. Därför är det första steget att ta kontakt med dem. Hos Arbetsförmedlingen kan du själv gå in och jämföra olika leverantörer. Vilken leverantör som passar för dig beror på var du bor, vad du vill ha hjälp med och vilket språkstöd du behöver. När du bestämt dig för vilken Rusta och matcha du vill gå tar du kontakt med Arbetsförmedlingen så hjälper de dig vidare.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ OCH BRA ATT VETA

Språkstöd och digital lösning på Rusta och matcha

Vad är bra att tänka på när du ska välja Rusta och matcha i Malmö/Skåne? Det första vi vill rekommendera att se om det finns möjlighet att få hjälp på ett specifikt språk. Det andra vi brukar tipsa om att tänka på är om leverantören har erfarenhet inom de områden du vill jobba inom. Slutligen kan det vara bra att se efter så leverantören har ett flexibelt upplägg, finns till exempel möjlighet att ses digitalt?

CV på ett bord.
Var finns Lernia?

Här finns vi i Skåne

Lernia finns över hela Sverige och här listar vi våra kontor i Malmöregionen:

Lernia är ett bemannings- och utbildningsföretag som erbjuder jobbmatchning

Det får du om du väljer Lernia

Vill du snabbt komma ut i jobb eller utbildning? Då passar vårt Rusta och matcha i Malmö/Skåne dig! Väljer du oss som din leverantör är det bra att veta att:

  • I Skåne är vi duktiga på jobb inom lager, industri och logistik, restaurang och hotell och har flera konsulter i jobb inom de områdena.
  • Vi har språkstöd på arabiska, tigrinja och engelska.
  • Vi jobbar med effektiva och digitala lösningar och stöd. Vill du gå på distans så löser vi det.
  • Vi är ett av Sveriges största bemanningsföretag och har dessutom utbildningar.

Våra handledare finns här för att hjälpa dig

Våra Rusta och matcha skulle inte vara mycket utan våra duktiga och drivna handledare, eller jobbmatchare som det också kan kallas. Gemensamt för våra handledare är att de alla har lång erfarenhet av att coacha och hjälpa människor till jobb. Eftersom de jobbar med just människor och jobb har de dessutom ett stort nätverk av kontakter som hjälper på vägen.

Fakta

Telefon

0771-650 650

Bra att veta

  • När du går Rusta och matcha får du aktivitetsstöd eller utvecklingsersättning från Arbetsförmedlingen.

Lernia är ett auktoriserat matchningsföretag