<
Jkpg

Rusta och matcha, Jönköping

Behöver du extra stöd med att hitta jobb? På Lernia Rusta och matcha i Jönköping ger vi dig verktygen och hjälpen för att hitta rätt jobb eller utbildning för dig. Lernia är en av de största leverantörerna av Rusta och matcha i Sverige, och ett av de första företagen i branschen att bli ett auktoriserat matchningsföretag. Välkommen till Lernia i Jönköping!


Varför Rusta och matcha på Lernia?

Rusta och matcha + bemanning = jobb

Vi kan göra vägen till jobb kortare tack vare tätt samarbete med Lernia bemanning.

Vi är experter på att hitta jobb

Varje år hjälper vi tusentals personer ut i jobb. Med en personlig matchningsansvarig hjälper vi dig att hitta nästa steg till jobb.

Stort kontaktnät och ny teknik

Vi använder oss av automatiserat jobbsökande – det innebär att det blir lättare för dig att hitta den utbildning du vill ha. Samtidigt tar du del av våra matchningsansvarigas stora kontaktnät!

Ansök idag – så gör du

 • 1

  Kontakta någon av Arbetsförmedlingens kontor. Arbetsförmedlingen gör en bedömning och ser om du har rätt att gå Rusta och matcha på Lernia.

 • 2

  Om du har rätt att gå Rusta och matcha uppger du Lernia som leverantör.

 • 3

  När du gjort ditt val kommer någon av våra matchningsansvariga kontakta dig med mer information. Välkommen till Rusta och matcha på Lernia!

Nyfiken på Lernias Rusta och matcha hos Lernia i Jönköping?

Vill du veta mer om hur vi jobbar med Rusta och matcha på Lernia i Jönköping? Vi svarar mer än gärna på dina frågor! Klicka på knappen nedan och fyll i dina uppgifter så ringer en av våra matchningsansvariga upp dig.

Rusta Och Matcha Lernia

En tjänst för dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen

Så här fungerar Rusta och matcha på Lernia i Jönköping

Hos Rusta och matcha på Lernia är vårt främsta mål att du ska komma ut i antingen jobb eller utbildning snabbt. Det här gör vi på lite olika sätt.

 1. Vi kontaktar dig. När du valt oss som leverantör för Rusta och matcha kommer någon av våra matchningsansvariga kontakta dig för ett uppstartsmöte.
 2. Vi ses på uppstartsmöte. På uppstartsmötet kartlägger du och din matchningsansvariga dina erfarenheter och önskemål. Utifrån dem gör ni sedan upp en plan och kartläggning utifrån dina förutsättningar och behov.
 3. Återkommande möten. På mötet bestämmer ni en återkommande tid eller dag ni kommer ses för handledning. Du kommer sedan att ha ett återkommande möte varannan vecka, där ni följer upp på er planering och mål.
 4. Så hjälper vi dig. Vi jobbar bland annat med med ny AI-teknik som identifierar dina styrkor och matchar dig mot lediga jobb i hela Sverige. Dessutom kommer du ta del av både våra matchningsansvarigas omfattande nätverk och samarbete med Lernia bemanning! 
 5. Utvärdering efter ett halvår. Efter ungefär ett halvår stämmer vi av hur du ligger till. Behöver du mer tid eller coachning från oss kan vi i vissa fall förlänga samarbetet ytterligare några månader.

Det här kan våra matchningsansvariga på Lernia i Jönköping hjälpa dig med

 • Att ta fram ett riktigt bra CV och personligt brev
 • Att identifiera dina styrkor och din kompetens
 • Att låta vår jobbsökningsmotor Leja söka igenom tusentals annonser åt dig - så att du slipper
 • Att få kontakt med arbetsgivare och bygga nätverk
 • Att förbereda dig inför arbetsintervjuer
 • Att ge dig personligt stöd och motivation på vägen mot det rätta jobbet
 • Tips! Missa inte våra vanliga frågor och svar, där vi bland annat svarar på vem som får gå, hur lång tid det tar, ersättning och mycket mer.
Handledare Lernia Matchning

Solskenshistorier från tidigare deltagare

033 Linus Olsson

"Det lät för bra för att vara sant! Plötsligt insåg jag att jag kunde få ett jobb jag brinner för, och detta efter en utbildning på bara två år."

Linus Olsson, tidigare deltagare Rusta och matcha

Vanliga frågor om Rusta och matcha i Jönköping

Hur söker man Rusta och matcha på Lernia?

Vad händer efter Rusta och matcha på Lernia?

Vem får gå Rusta och matcha?

Hur länge pågår Rusta och matcha på Lernia?

Vad är nivåer och hur fungerar de?

Vilken ersättning får jag om jag går Rusta och matcha?

Måste jag gå på Rusta och matcha?

Vad är en matchningsansvarig, handledare, jobbcoach eller jobbmatchare?

Är Lernia ett auktoriserat matchningsföretag?

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Vi söker alltid efter dig som söker jobb. Ta kontakt med oss om du har frågor kring tjänsten, vill veta mer eller har andra funderingar. Du hittar våra kontaktuppgifter här under, eller kan skriva upp dig för att bli uppringd här.