Rusta och matcha, Stockholm Skärholmen


Den 29 september blir Stöd och matchning i Skärholmen Rusta och matcha. Du kommer hitta oss mitt i Skärholmen centrum – mitt i pulsen bland affärer och restauranger. Här finns våra duktiga handledare redo att tillsammans med dig hitta det bästa jobbet för just dig.

Vad är Rusta och matcha i Stockholm? Så funkar det

Vad är Rusta och matcha och hur det funkar? Rusta och matcha är för dig som behöver lite extra stöttning för att hitta det jobb eller den utbildning du vill gå. När du går Rusta och matcha får du en egen handledare som hjälper dig på vägen. Handledaren kan hjälpa dig med allt från hur du sätter ihop ett bra CV till att träna intervjutekniker. Vi har ett stort och brett kontaktnät i Stockholm, går du Rusta och matcha hos oss har du hamnat i goda händer.

Det är enkelt att hitta till Rusta och matcha i Stockholm. Du kan antingen ta tunnelbana, buss eller bil. Vi sitter på Storholmsgatan 4, mitt i Skärholmen centrum. Med endast 25 minuter med tunnelbana in till Stockholm city är möjligheterna nästintill oändliga.

Jag vill gå Rusta och matcha i Stockholm, hur söker man?

Ta kontakt med Arbetsförmedlingen om du vill gå Rusta och matcha hos oss i Stockholm. Det finns olika vägar att söka. Du kan själv söka upp och välja vilken leverantör av Rusta och matcha du vill gå hos. På Arbetsförmedlingens sida kan du både söka och jämföra olika leverantörer. Passa på att filtrera på var du vill gå Rusta och matcha, om du behöver något hjälp med något språk (språkstöd) eller kanske är du intresserad av någon viss yrkesinriktning.

Vet du vilken Rusta och matcha du vill gå i Stockholm är det dags att boka in ett möte med Arbetsförmedlingen. Arbetsförmedlingen bestämmer i slutändan om du har rätt att gå Rusta och matcha.

Rusta och matcha i Skärholmen hjälper dig till jobb i Stockholm.

Så hjälper våra handledare dig

På Rusta och matcha i Stockholm har vi gott om duktiga handledare, även kallat jobbmatchare, som står redo att hjälpa dig. Våra handledare har lång erfarenhet av att coacha och hjälpa människor och dessutom ett stort nätverk av kontakter som hjälper på vägen. I vissa fall kan du få komma på arbetsintervju, i vissa fall kan du få gå praktik. Handledaren anpassar coachningen till dina förutsättningar.

Till exempel kan din handledare hjälpa dig med:

  • Att skapa och underhålla ett anpassat CV och personligt brev. Tillsammans med det personliga brevet kommer CV:et vara av högsta vikt för dig nu. Våra handledare i Stockholm har lång erfarenhet av CV:n och personliga brev och tillsammans kollar vi på hur vi tar fram det bästa för just dig.
  • Att hitta lediga jobb eller praktikplatser i Stockholm. Att hitta jobb eller praktik går att göra på flera sätt. Det kan handla om olika typer av annonser, ditt nätverk eller rent av olika sociala medier. Din handledare på Rusta och matcha hjälper dig att identifiera vad du har för nätverk och var du kan leta för att hitta ett bra och ledigt jobb i Stockholm.
  • Mental och praktisk förberedelse inför till exempel arbetsintervjuer. För att göra ett så gott intryck som möjligt så går vi igenom intervjuträning, vanliga frågor och presentationsteknik.
  • Personlig utveckling. Här tittar vi närmare på dina styrkor och svagheter. Tillsammans tittar på vi på hur vi kan hjälpa dig att utvecklas till ditt bästa jag.
Lernia komvux i Stockholm I Stockholm kommer Rusta och matcha finnas i Skärholmen.

Viktigt att tänka på när du ska välja Rusta och matcha i Stockholm

Precis som med allt annat finns det några saker som är bra, eller till och med viktigt, att veta när det gäller val av Rusta och matcha i Stockholm. Det kan vara bra att ta reda på om det finns möjlighet att få hjälp på ett specifikt språk. Det är även bra att titta på om leverantören har tillräckligt med erfarenhet inom de områden du vill jobba inom, det finns både nya och gamla leverantörer. Kanske är det viktigt med ett flexibelt upplägg för dig, finns möjlighet att ses digitalt?

Bra att veta om du väljer Lernia

Rusta och matcha på Lernia passar dig som snabbt vill komma ut i jobb eller utbldning. Om du väljer oss på Lernia i Stockholm som din leverantör är det bra att veta att:

  • Alla våra handledare är erfarna och engagerade. De har tillexempel kompetens inom service, försäljning och socialt arbete.
  • Om du behöver språkstöd kan vi hjälpa dig på arabiska, tigrinja och engelska.
  • Självklart har vi enkla, effektiva lösningar och digitalt stöd.
  • Lernia har 100 års samlad erfarenhet av utbildning och är dessutom ett av Sveriges största bemanningsföretag.
  • Vi har nära samarbete med näringslivet inom olika branscher, Lernia har även ett bemanningsbolag som kan hjälpa på vägen till jobb.

Fakta

Plats

Storholmsgatan 4, Skärholmen

Telefon

0771-650 650

Bra att veta

  • När du går Rusta och matcha får du aktivitetsstöd eller utvecklingsersättning från Arbetsförmedlingen.

Så här fungerar processen


1

Kontakta Arbetsförmedlingen

2

Arbetsförmedlingen beslutar om du har rätt att ta del av tjänsten

3

Välj Lernia

Kontakta oss


Undrar du om Rusta och matcha i Skärholmen är något för dig?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Kom ihåg att ange telefonnummer.

För och efternamn
Din e-postadress
Ditt telefonnummer
Meddelande