Skip to main content

Nu är det dags att söka till komvux

Nu kan du söka till flera av våra komvuxutbildningar. Bli allt från VVS-montör till undersköterska. Vi finns över hela landet och du kan välja mellan utbildningarna både i klassrum eller på distans.

Läs mer
Är du arbetslös?

Utbildningar som leder till jobb

Som arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen kan du ha rätt att gå en arbetsmarknadsutbildning. Utbildningar är korta, innehåller APL och du har rätt till ersättning.

Läs mer om Lernias Arbetsmarknadsutbildningar

Nyheter och trender

Vad gör Lernia?

Vi arbetar med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med Sveriges arbetsgivares behov av arbetskraft. Varje dag. Det gör vi genom utbildning, bemanning och jobbmatchning. Hittills i år har 10 000 personer fått hjälp att hitta nytt jobb. Vårt mål är att hjälpa 15 000 personer i år.

Läs mer om oss
BEMANNING OCH REKRYTERING

Letar du personal?

Lernia är ett auktoriserat bemanningsföretag som hjälper dig med bemanning på den nivå du behöver. Vi arbetar med flera av Sveriges största företag och har vår spets inom industriarbete, tillverkning, lager och logistik. 

En tjej som jobbar som lagerarbetare.
HÄR FINNS LERNIA

Vi finns över hela landet

Från Piteå till Malmö  vi finns över hela Sverige. Vi kan hjälpa till med bemanning och rekrytering på din ort. Här hittar du kontaktuppgifter till ditt närmaste Lerniakontor.

Coronaviruset (COVID-19)

Vaccination mot covid-19

Vanliga frågor