Skip to main content

Filip Dikmen testar Industriteknik på Lernia

Häng med när Youtubern Filip Dikmen testar på olika yrken inom industri! Under en dag fick han åka till Trollhättan och prova på vår arbetsmarknadsutbildning Industriteknik. En arbetsmarknadsutbildning är din möjlighet att öka chanserna för att få jobb.

Läs mer om Industriteknik
Vill du läsa en YH-utbildning?

Sista chansen: lediga platser kvar till våra YH-utbildningar!

Nu har vi kvar till flera av våra YH-utbildningar. På Lernia är vi specialiserade på yrkeshögskoleutbildningar inom IT, teknik, pedagogik och vård och omsorg. Alla yrkeshögskoleutbildningar är framtagna i nära samarbete med näringslivet.

Till YH-utbildningarna

Nyheter och trender

Våra utbildningsformer

Vad gör Lernia?

Vi arbetar med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med Sveriges arbetsgivares behov av arbetskraft. Varje dag. Det gör vi genom utbildning, bemanning och jobbmatchning. När vi summerade 2021 så landade vi på 14 428 personer, som med hjälp av våra tjänster fått nytt jobb. Vårt mål är att hjälpa 15 000 personer varje år!

Läs mer om oss
BEMANNING OCH REKRYTERING

Letar du personal?

Vi är specialister inom industri, teknik och logistik och samarbetar med mer än 2000 företag runtom i landet. Vi hjälper dig i hela eller delar av kedjan i rekryteringen — beroende på ditt behov.

En tjej som jobbar som lagerarbetare.
HÄR FINNS LERNIA

Vi finns över hela landet

Från Piteå till Malmö  vi finns över hela Sverige. Vi kan hjälpa till med bemanning och rekrytering på din ort. Här hittar du kontaktuppgifter till ditt närmaste Lerniakontor.

Vanliga frågor