Rekrytering Online 1920X1080

Skräddarsy din rekrytering online

Upptäck hur du snabbt och smidigt kan hitta rätt kandidater med Lernias digitala rekryteringstjänst. Spara tid och kostnader med en flexibel online-lösning som är skräddarsydd för att möta dina företagsbehov.

Utbildningar som börjar snart

Visa alla utbildningar 56

Rusta och matcha med Lernia

Siv bytte bana i livet – "Jag är så tacksam"

Siv från Ronneby deltog i Rusta och Matcha hos Lernia. Via programmet kom hon i kontakt med en utbildning och kom närmare sitt drömjobb. Siv, som är 45 år och har fyra barn hade tidigare inte tänkt på studier, på grund av inlärningssvårigheter, men tack vare hennes matchningsansvarige vågade hon ta steget.

Siv Header 2

Vilken YH-utbildning väljer du?

Dags att söka till yrkeshögskolan!

Ansökan till höstens YH-utbildningar är i full gång! Hos oss hittar du yrkeshögskoleutbildningar inom aktuella och efterfrågade områden som IT, teknik, pedagogik och vård och omsorg. Alla utbildningar är framtagna i nära samarbete med näringslivet – för att du ska komma ut i jobb så snart som möjligt efteråt.

Yh Lernia

Jobba hos Volvo Cars

Volvo Cars i Göteborg rekryterar just nu många nya medarbetare. Att arbeta på Volvo Cars är både utvecklande och meriterande för din framtida karriär. Du kommer in som konsult via Lernia med målet att gå över till en fast anställning hos Volvo. Se alla lediga tjänster och ansök redan idag!

Full Version GEBT Factory Group Talking 3

Vad gör Lernia?

Vi arbetar med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med Sveriges arbetsgivares behov av arbetskraft. Varje dag. Det gör vi genom utbildning, bemanning och jobbmatchning. När vi summerade 2023 så landade vi på 12 000 personer, som med hjälp av våra tjänster fått möjlighet till nytt jobb. 

Läs mer om oss

Bemanning och rekrytering

Letar du personal?

Vi hjälper till med rekrytering av både yrkesarbetare och tjänstemän och samarbetar med mer än 2000 företag runtom i landet. Vi hjälper dig i hela eller delar av kedjan i rekryteringen — beroende på ditt behov.

Leende tjej arbetar inne i ett lager

Här finns vi

Vi finns över hela landet

Från Piteå till Malmö  vi finns över hela Sverige. Vi kan hjälpa till med bemanning och rekrytering på din ort. Här hittar du kontaktuppgifter till ditt närmaste Lernia-kontor.

 

Malmö