Skip to main content

Jobba hos Volvo Cars

Volvo Cars i Göteborg rekryterar just nu en mängd nya medarbetare. Att arbeta på Volvo Cars är både utvecklande och meriterande för din framtida karriär. Du kommer in som konsult via Lernia med målet att gå över till en fast anställning hos Volvo. Se alla lediga tjänster och ansök redan idag!

Lediga jobb hos Volvo Cars

Sök sommarjobb 2023

Är du på jakt efter ett extrajobb? Kom ihåg att vara ute i god tid. Redan nu startar många ansökningar inför sommaren. Vi har lediga jobb inom flera branscher runtom i Sverige. Du kan till exempel hitta sommarjobb på bland annat lager och industrier. Hitta lediga sommarjobb som passar dig och ansök redan idag!

Våra sommarjobb

Validering

Valideringsprogrammet är till för dig som har behov av ett kompetensbevis. Efter genomförd validering får du ett kompetensintyg inom den valda yrkesinriktningen. Du som är anmäld som arbetssökande på Arbetsförmedlingen kan anvisas till validering. Valideringen styrker dina tidigare yrkeserfarenhet eller utbildning inom yrkesområdet och förkortar tiden till arbete.

 

Nyheter och trender

Våra utbildningsformer

Vad gör Lernia?

Vi arbetar med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med Sveriges arbetsgivares behov av arbetskraft. Varje dag. Det gör vi genom utbildning, bemanning och jobbmatchning. När vi summerade 2022 så landade vi på 13 700 personer, som med hjälp av våra tjänster fått möjlighet till nytt jobb. Vårt mål är att hjälpa 15 000 personer varje år!

Läs mer om oss
BEMANNING OCH REKRYTERING

Letar du personal?

Vi är specialister inom industri, teknik och logistik och samarbetar med mer än 2000 företag runtom i landet. Vi hjälper dig i hela eller delar av kedjan i rekryteringen — beroende på ditt behov.

En tjej som jobbar som lagerarbetare.
HÄR FINNS LERNIA

Vi finns över hela landet

Från Piteå till Malmö  vi finns över hela Sverige. Vi kan hjälpa till med bemanning och rekrytering på din ort. Här hittar du kontaktuppgifter till ditt närmaste Lerniakontor.

Vanliga frågor