Glad kvinna med röda solglasögon är ute i solen

Har du säkrat sommarjobbet?

Nu är den inte långt kvar till sommaren! Har du ett sommarjobb? Om inte har vi massor av sommarjobb att söka – över hela landet och i flera branscher!

Utbildningar som börjar snart

Visa alla utbildningar 64

Internationell rekrytering och relocation

Upptäck Workforce Mobility

Fler och fler företag vill anställa personal från ett annat land. På Lernia kan vi nu stötta privata- och offentliga arbetsgivare i frågeställningar som rör internationell rekrytering, relocation och arbetstillståndsfrågor. Välj bland tjänster inom relocation, arbetstillstånd, språkutbildning eller skräddarsydd rådgivning utifrån din verksamhets behov.

Workforce Lernia

Vilken YH-utbildning väljer du?

Dags att söka till yrkeshögskolan!

Ansökan till höstens YH-utbildningar är i full gång! Hos oss hittar du yrkeshögskoleutbildningar inom aktuella och efterfrågade områden som IT, teknik, pedagogik och vård och omsorg. Alla utbildningar är framtagna i nära samarbete med näringslivet – för att du ska komma ut i jobb så snart som möjligt efteråt.

Yh Lernia

Jobba hos Volvo Cars

Volvo Cars i Göteborg rekryterar just nu många nya medarbetare. Att arbeta på Volvo Cars är både utvecklande och meriterande för din framtida karriär. Du kommer in som konsult via Lernia med målet att gå över till en fast anställning hos Volvo. Se alla lediga tjänster och ansök redan idag!

Full Version GEBT Factory Group Talking 3

Vad gör Lernia?

Vi arbetar med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med Sveriges arbetsgivares behov av arbetskraft. Varje dag. Det gör vi genom utbildning, bemanning och jobbmatchning. När vi summerade 2022 så landade vi på 13 700 personer, som med hjälp av våra tjänster fått möjlighet till nytt jobb. Vårt mål är att hjälpa 15 000 personer varje år!

Läs mer om oss

Bemanning och rekrytering

Letar du personal?

Vi hjälper till med rekrytering av både yrkesarbetare och tjänstemän och samarbetar med mer än 2000 företag runtom i landet. Vi hjälper dig i hela eller delar av kedjan i rekryteringen — beroende på ditt behov.

Leende tjej arbetar inne i ett lager

Här finns vi

Vi finns över hela landet

Från Piteå till Malmö  vi finns över hela Sverige. Vi kan hjälpa till med bemanning och rekrytering på din ort. Här hittar du kontaktuppgifter till ditt närmaste Lernia-kontor.

 

Malmö