<
Kalmar Slott.Nordostra Sidan

Arbetsmarknadsutbildningar i Kalmar

För dig som är arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen i Kalmar har vi på Lernia flera intressanta arbetsmarknadsutbildningar. Här kan du välja mellan allt från fordonsteknik till restaurang. APL, praktik, ingår i alla utbildningar. Välkommen till Lernia i Kalmar!


Arbetsmarknadsutbildningar – yrkesutbildningar genom Arbetsförmedlingen

Undrar du vad en arbetsmarknadsutbildning är? En arbetsmarknadsutbildning (som ibland kallas Af-utbildning) är en typ av yrkesutbildningar som går genom Arbetsförmedlingen. Några saker som är utmärkande för arbetsmarknadsutbildningar är att de är korta och yrkesinriktade. Det som styr ifall de får starta är att det ska finnas ett behov av utbildningen på arbetsmarknaden. Tack vare det kan du fort komma ut i jobb efter utbildningen.

Hur bra är arbetsmarknadsutbildningarna i Kalmar?

Våra arbetsmarknadsutbildningar i Kalmar är omtyckta. En stor anledning till det är att vi har många tidigare elever som kommit ut i jobb efter utbildningen. Många hittar även viktiga kontakter när de gör sin APL. Lernia som företag har även fördelen att även erbjuda bemanning och matchning, vilket gör det lättare för oss att hjälpa dig ut i jobb efteråt.

Vem får gå en arbetsmarknadsutbildning i Kalmar? Finns det några regler?

Kostar det något att gå en arbetsmarknadsutbildning i Kalmar?

Jag vill anmäla mig till en arbetsmarknadsutbildning i Kalmar, hur gör jag?

Sök arbetsmarknadsutbildning i Kalmar