<
Underhållsmekaniker

Industri och tillverkning

Vill du jobba i industrin med en modern och internationellt gångbar utbildning? Då är våra utbildningar inom och industri och tillverkning för dig. Du kan jobba på tillverkande företag som producerar alltifrån högteknologiska produkter till bruksföremål. De yrkesområden du kan utbilda dig inom har goda framtidsutsikter.


Våra utbildningar inom industri och tillverkning ger möjlighet att utbilda dig specialiserat till exempelvis CAD-konstruktör, underhållstekniker, cnc-operatör, verkstadsmekaniker eller trätekniker. För dig med intresse för svets- och plåtutbildningar, har vi utbildningar på alla nivåer från grundkurser till avancerad svetsning med certifiering enligt internationell standard.

Inom industri och tillverkning ryms också utbildningar mot arbetsmiljö och säkerhet. De är främst kompletterande utbildningar till existerande yrkesroller eller ansvarsområden. Det kan handla om att din arbetsplats behöver förtydliga sitt brandskyddsarbete. Vi har utbildningar för att få behörighet att utföra heta (brandfarliga) arbeten på tillfälliga arbetsplatser.

Utbildning inom Industri och tillverkning