Skip to main content

Industri och tillverkning


Vill du jobba i industrin med en modern och internationellt gångbar utbildning? Då är våra utbildningar inom och industri och tillverkning för dig. Du kan jobba på tillverkande företag som producerar alltifrån högteknologiska produkter till bruksföremål. De yrkesområden du kan utbilda dig inom har goda framtidsutsikter.

Hur vill du utbilda dig inom industri och tillverkning?

Våra utbildningar inom industri och tillverkning ger möjlighet att utbilda dig specialiserat till exempelvis CAD-konstruktör, underhållstekniker, cnc-operatör, verkstadsmekaniker eller trätekniker. För dig med intresse för svets- och plåtutbildningar, har vi utbildningar på alla nivåer från grundkurser till avancerad svetsning med certifiering enligt internationell standard.

Inom industri och tillverkning ryms också utbildningar mot arbetsmiljö och säkerhet. De är främst kompletterande utbildningar till existerande yrkesroller eller ansvarsområden. Det kan handla om att din arbetsplats behöver förtydliga sitt brandskyddsarbete. Vi har utbildningar för att få behörighet att utföra heta (brandfarliga) arbeten på tillfälliga arbetsplatser.

Har du frågor? Kontakta gärna oss!


call-center-woman

Ring oss gärna på 0771-650 650 eller kontakta oss nedan