Vård och omsorg


Vill du få möjligheten att jobba på sjukhus, vårdcentral, äldreboende eller med barn? Trivs du med att ta hand om andra människor? Våra utbildningar inom vård och omsorg är både för dig som vill jobba nära patienter och vårdtagare och för dig som vill jobba mer administrativt.

Hur vill du utbilda dig inom vård och omsorg?

Efter en avslutad utbildning till undersköterska kan du arbeta inom sjukvård, psykiatri, funktionshinder, hemtjänst och äldrevård. Fokus i arbetet ligger på omvårdnad av människor som är sjuka eller behöver hjälp och stöd av andra anledningar. Man jobbar nära patienten och därför är det viktigt att ha ett stort människointresse, tålamod och förmåga att förstå patienternas situation. 

Andra vårdyrken som du kan utbilda dig till är exempelvis vård-, hälso- eller sjukvårdsadministratör, vårdbiträde, medicinsk sekreterare eller samordnare inom en verksamhet eller klinik. 

Hundratals jobb inom vård på uska.se

På Uska.se hittar du hundratals jobb för undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter. Uska.se är en tjänst utvecklad av Lernias dotterbolag Skillio Sweden AB.

Har du frågor? Kontakta gärna oss!


Ring oss gärna på 0771-650 650 eller kontakta oss nedan

För- och efternamn
Ditt telefonnummer
Studieort du vill läsa på
Din e-postadress
Utbildningstyp (t.ex. Komvux)
Meddelande

Dela gärna