Skip to main content

Vård och omsorg


Vill du få möjligheten att jobba med unga och gamla inom vård, omsorg och hälsa? Trivs du med att ta hand om andra människor? Våra utbildningar inom vård och omsorg är både för dig som vill jobba nära människor och för dig som vill jobba mer administrativt.

Hur vill du utbilda dig inom vård och omsorg?

Utbildningar inom vård och omsorg

Hos oss finns utbildningar till undersköterska och vårdbiträde för dig som vill få möjligheten att jobba på sjukhus, vårdcentral, äldreboende, gruppbostad eller som personlig assistent. Du jobbar nära patienten och därför är det viktigt att du har ett stort människointresse, tålamod och förmåga att förstå patienternas situation.

Alla utbildningar följer kraven för det nationella yrkespaketet för respektive utbildning. Lernia är dessutom medlemmar i Vård och omsorgscollege.

Goda chanser till jobb efteråt

Efter en avslutad utbildning till undersköterska kan du arbeta inom sjukvård, psykiatri, funktionshinder, hemtjänst och äldrevård. Andra vårdyrken som du kan utbilda dig till är exempelvis vård-, hälso- eller sjukvårdsadministratör, vårdbiträde, medicinsk sekreterare eller samordnare inom en verksamhet eller klinik. Att utbilda sig inom vård och omsorg ger goda möjligheter till jobb.

Lernia Skärholmen är certifierade enligt Vård- och omsorgscollege Stockholm

Lernia Skärholmen är certifierade att ingå i lokalt Vård- och omsorgscollege Stockholms stad. Läs mer om vad certifieringen innebär på hemsidan för Vård och omsorgscollege Stockholm.

Har du frågor? Kontakta gärna oss!


call-center-woman

Ring oss gärna på 0771-650 650 eller kontakta oss nedan