Stöd och matchning, Växjö


Vi söker dig som söker jobb. Stöd och matchning är personlig hjälp för dig som söker jobb. Du får konkret stöd som är anpassat efter dina behov. Välkommen till Stöd och matchning i Växjö!

Vad är Stöd och matchning?

Stöd och matchning är en tjänst där du får individuell hjälp och stöd att hitta rätt väg framåt. Du får träffa din jobbcoach regelbundet och tillsammans tar ni fram en plan för att du ska få ett arbete. Det kan vara allt från att skriva personligt brev och cv, till att träna intervjuteknik och få tips och motivation att hitta jobb att söka. 

Lernias långa erfarenhet och breda kontaktnät är en stor fördel när vi ska hitta ett jobb som passar dig. Vi har nära kontakter med näringslivet och hos oss kan du också jobba som bemanningskonsult – ett perfekt sätt att öppna dörrar till arbetsmarknaden. 

Stöd och matchning är en tjänst som förmedlas genom Arbetsförmedlingen. Prata därför med din arbetsförmedlare om att du vill gå Stöd och matchning hos Lernia. 

För vem passar Stöd och matchning?

Stöd och matchning är en tjänst för dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen och söker jobb. Det personliga stödet är ett bra sätt att få syn på sina egna kompetenser och styrkor och komma vidare med sitt jobbsökande. 

Det är kostnadsfritt att delta i Stöd och matchning och vårt mål är att du ska hitta ditt nästa jobb så snabbt som möjligt. 

Johan berättar om tjänsten Stöd och matchning.

Varför ska jag välja Lernia Växjö?

Du väljer själv din leverantör av Stöd och matchning. Om du väljer Lernia får du en erfaren jobbcoach och får ta del av alla de styrkor vi har: 

  • Vi kan arbetsmarknaden i Kronoberg. Med snart 100 års samlad erfarenhet av utbildning, bemanning och rekrytering är vi en trygg partner i ditt jobbsökande. 
  • Vi har engagerade jobbcoacher som ger dig personligt stöd och struktur i din vardag, och som ser dina unika styrkor och förmågor. 
  • Eftersom vi redan jobbar med rekrytering, företagsutbildning och omställning har vi ett nära samarbete med många olika företag inom flera branscher.
  • Som bemanningsföretag har vi en möjlighet att snabbt hitta en väg för dig ut på arbetsmarknaden. 
  • I Växjö har våra handledare bland annat kompetens inom industriell tillverkning och försäljning.

Språkstöd

Vi på Lernia i Växjö erbjuder Stöd och matchning på följande språk:

  • arabiska
  • tigrinja
  • engelska

Hur går det till?

Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen och säg att du vill börja på Stöd och matchning hos Lernia. Arbetsförmedlingen bedömer ditt behov av tjänsten och avgör om du får börja. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Fakta

Plats

Västra Esplanaden 5, Växjö

Telefon

0771-650 650

Bra att veta

  • När du går Stöd och Matchning får du aktivitetsstöd eller utvecklingsersättning från Arbetsförmedlingen.

Stöd och matchning i siffror


1400

personer har vi hjälpt till jobb

2 st

lediga jobb i Växjö

Kontakta oss


Undrar du om Stöd och matchning är något för dig?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

För och efternamn
Din e-postadress
Ditt telefonnummer
Meddelande

Ansök nu!


För att söka en arbetsmarknadsutbildning, kontakta Arbetsförmedlingen.

Så här går det till när du vill börja på stöd och matchning

Job Application Process Stöd och matchnings-processen

Kontakta Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen beslutar om du har rätt att ta del av tjänsten

Välj Lernia

Dela gärna