Malmö

Vår yrkeshögskola i Malmö

Flera av våra populära YH-utbildningar finns i just Malmö. Utbudet av utbildningar varierar. Ofta har vi utbildningar inom områden som IT, vård eller pedagogik. På vår yrkeshögskola i Malmö kan du dessutom läsa flera utbildningar på distans.


Vi vet att det är många som har frågor kring vår yrkeshögskola i Malmö. Nedan svarar vi på några vanligt förekommande frågor.

Finns det YH-utbildningar inom IT i Malmö?

Vårt utbud inom YH-utbildningar varierar från år till år. Vi får både in nya utbildningar och stänger gamla. Därför kan det vara bra att hålla ett öga på alla våra YH-utbildningar.

Hur ansöker jag till yrkeshögskolan i Malmö?

Du gör på samma sätt för att ansöka till vår yrkeshögskola - oavsett om det är i Malmö eller någon annanstans i landet. Steg ett är att hitta en utbildning du vill läsa, du hittar alla våra yrkeshögskoleutbildningar under utbildningar på vår hemsida. När du hittat den utbildning du vill läsa går du vidare till YH-antagningen genom att trycka på knappen ”Ansök nu”. På YH-antagningen kan du sedan skicka in den officiella ansökningen.

Finns det YH-utbildningar jag kan läsa på distans i Malmö?

Ja, vi har ett flertal utbildningar som går att läsa på distans från vår yrkeshögskola i Malmö. När du läser en distansutbildning med platsträffar i Malmö läser du största delen av tiden på distans, men träffar lärare och kurskamrater vid några tillfällen varje termin. Det finns även utbildningar där du kan välja mellan flera olika orter att ses vid när det kommer till platsträffarna.

Vilka utbildningar kan jag läsa just nu på yrkeshögskolan i Malmö?

Längre ner på sidan listar vi alla aktuella utbildningar i Malmö.

När kan jag gå en YH-utbildning i Malmö?

YH-utbildningarna i Malmö startar olika tider på året. Det enklaste sättet att ta reda på när just din utbildning går är att gå in på vår hemsida och kolla vad som gäller för just den utbildning du är intresserad av. 

Sök yrkeshögskoleutbildning i Malmö