Skip to main content

Läs på komvux i Kalmar

Centralt belagt i Kalmar hittar du komvux hos Lernia där du kan studera utbildningar inom flera olika områden. Bland annat hittar du vår populära utbildning till CNC-operatör samt svets. Till oss tar du dig enkelt med både bil och lokaltrafik.


I Kalmar har vi just nu framförallt utbildningar inom industri och tillverkning. Du kan bland annat läsa till CNC-operatör eller svetsare. Men vårt utbud varierar ständigt så håll gärna ett öga på vår webbsida för att alltid hålla dig uppdaterad om våra utbildningar i Kalmar.

Så gör du en ansökan till kommunal vuxenutbildning i Kalmar

Det enklaste sättet att anmäla sig till en komvuxutbildning hos oss är att leta upp den utbildning du är intresserad av på vår webbsida. När du hittat vilken utbildning du vill läsa letar du upp den orange ”Ansök nu”-knappen. När du trycker på den kan du ta dig vidare till Kalmars kommuns webbsida där du kan göra en slutgiltig ansökan till utbildningen du vill läsa.

Kontakta oss om du har frågor 

Om du har frågor kring våra utbildningar eller kurser är du alltid välkommen att kontakta oss. Du kan antingen ringa till vår kundservice på 0771-650 650 eller skicka ett mail med dina frågor till kundservice@lernia.se. Vi försöker att svara på dina frågor så fort vi kan. Många frågor kan du få svar på under vår FAQ-sida.

I vilka områden i Kalmar kan jag läsa kommunal vuxenutbildning?

I Kalmar finns Lernia på adressen Torsåsgatan 6 i området Oxhagen som ligger i de centrala delarna av Kalmar. Hit tar du dig enkelt med både bil och lokaltrafik.

Vilka komvuxutbildningar kan jag läsa i Oxhagen?

Just nu kan du läsa till CNC-operatör eller svetsare på vår kommunala vuxenutbildning i Oxhagen. Vårt utbud förändras ofta så besök gärna alla våra komvuxutbildningar för att hålla dig uppdaterad om vilka utbildningar vi erbjuder just nu i Kalmar.

På vårt komvux i Kalmar kan du bland annat läsa till CNC-operatör.