Skip to main content

Läs på komvux i Helsingborg

Drömmer du om en karriär inom restaurang eller storkök och bor i Skåne? Kom till Lernias komvux i Helsingborg! Här har vi flera populära och spännande utbildningar inom restaurang. Välkommen till Lernia komvux!


I Helsingborg hittar du Lernia på Planteringsvägen 5. Här hittar du främst komvuxutbildningar inom restaurang och livsmedel. Nedan svarar vi på vanliga frågor kring vårt komvux i Helsingborg.

Hur gör jag en ansökan till komvux i Helsingborg?

Oavsett vilken komvuxutbildning du vill söka i landet är tillvägagångssättet detsamma. Det första du gör är att gå in på vår hemsida och söka efter den kurs eller utbildning du vill läsa. För att kunna söka utbildningen måste antagningsperioden vara igång, det ser du när du går in på utbildningens webbsida. Ifall du söker över nätet går du in på den utbildning du är intresserad av och gör en ansökan genom att trycka på ”Ansök nu-knappen”. Efter det kommer du till Helsingborgs kommuns hemsida där du skickar in ansökan.

Hur tar jag enklast kontakt om jag har frågor kring komvux i Helsingborg?

Om du har frågor och funderingar kring våra komvuxutbildningar i Helsingborg är du väldigt välkommen att kontakta oss. Antingen ringer du till vår kundservice på 0771-650 650 eller så skickar du ett mail med dina frågor till kundservice@lernia.se. Vi försöker att svara på dina frågor så fort vi kan. Vi tipsar även om vår webbsida FAQ – vanliga frågor och svar, kanske finns svaret på din fråga där.

Vilken eller vilka utbildningar kan jag läsa på komvux i Helsingborg?

Kurs- och utbildningsutbudet i Helsingborg förändras med tiden. Ta därför gärna för vana att gå in och kolla på vår hemsida då och då. I Helsingborg kan du framför allt läsa komvuxutbildningar inom restaurang, bageri och livsmedel.

Så skickar du in en ansökan till komvux i Helsingborg

Du hittar alltså komvux hos Lernia i Helsingborg på Planteringsvägen 5. Det enklaste sättet att söka komvuxutbildningar hos oss är att gå in på vår webbsida, hitta den utbildningen du är intresserad av och ansöka direkt därifrån. Du kommer då till Helsingborgs kommuns hemsida där du skickar i den slutgiltiga ansökan.

Alla våra komvuxutbildningar

På Lernias komvux i Helsingborg finns flera utbildningar inom restaurang.