<
Karlstad

Läs på komvux i Karlstad

I Karlstad hittar du flera komvuxutbildningar inom restaurang och industri. Vi sitter centralt i Karlstad och i flera av våra utbildningar får du möjlighet att praktisera på ett företag. Här hittar du all viktig information du behöver om du vill plugga komvux i Karlstad.


I Karlstad hittar du Lernias komvux både på Drottninggatan 13 i centrala Karlstad samt på Östanvindsgatan 14 strax utanför centrum. Vi har just nu utbildningar inom både restaurang och industri men utbudet ändras vartefter. Håll gärna ett öga på våra utbildningar för att se vad vi har för några just nu.

Så skickar du in en ansökan till komvux i Karlstad

För att söka en utbildning på vårt komvux i Karlstad går du in på vår sida om komvux och söker efter den kurs eller utbildning du vill läsa. För att kunna söka utbildningen måste antagningsperioden vara igång, det ser du när du går in på utbildningens webbsida. Du skickar in din ansökan genom att trycka på ”Ansök nu-knappen”. Efter det kommer du till Karlstads kommuns hemsida där du sedan gör din slutgiltiga ansökan.

Hur tar jag enklast kontakt om jag har frågor kring komvux i Karlstad?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor kring våra utbildningar eller komvux just i Karlstad. Du når oss enklast genom att skriva till oss i chatten här till höger. Du kan också ringa till vår kundservice på 0771-650 650 eller skicka ett mail med dina frågor till kundservice@lernia.se. Vi försöker att svara på dina frågor så fort vi kan. Du vet väl om att vi har en sida med svar på vanliga frågor kring hur du söker komvux? Kanske finns svaret på din fråga där.

De här kurserna kan du läsa på vårt komvux i Karlstad

Vad du kan läsa för utbildningar och kurser på komvux i Karlstad varierar med tiden. Ta därför gärna för vana att gå in och kolla på vår hemsida då och då. Just nu i Karlstad kan du läsa komvuxutbildningarna bagare och konditor, samt kock hotell och turism.

Kursstarter för Lernias komvux i Örsholmen och Tingsvalla

Lernias komvuxutbildningar i Karlstad finns i områdena Tingsvalla och Örsholmen. Vi har olika kursstarter beroende på utbildning och du hittar alltid information om när nästa kurs eller utbildning startar på vår webb eller på Karlstads kommuns webb.

Sök komvux i Karlstad

Just nu har vi inga utbildningar att söka i Karlstad.