Skip to main content

Stöd och matchning, Nyköping


Vi söker dig som söker jobb. Stöd och matchning är personlig hjälp för dig som söker jobb. Du får konkret stöd som är anpassat efter dina behov. Välkommen till Stöd och matchning i Nyköping!

Vad är Stöd och matchning?

Stöd och matchning är en tjänst där du får individuell hjälp och stöd att hitta rätt väg framåt. Du får träffa din jobbcoach regelbundet och tillsammans tar ni fram en plan för att du ska få ett arbete. Det kan vara allt från att skriva personligt brev och cv, till att träna intervjuteknik och få tips och motivation att hitta jobb att söka. 

Lernias långa erfarenhet och breda kontaktnät är en stor fördel när vi ska hitta ett jobb som passar dig. Vi har nära kontakter med näringslivet och hos oss kan du också jobba som bemanningskonsult – ett perfekt sätt att öppna dörrar till arbetsmarknaden. 

Stöd och matchning är en tjänst som förmedlas genom Arbetsförmedlingen. Prata därför med din arbetsförmedlare om att du vill gå Stöd och matchning hos Lernia. 

För vem passar Stöd och matchning?

Stöd och matchning är en tjänst för dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen och söker jobb. Det personliga stödet är ett bra sätt att få syn på sina egna kompetenser och styrkor och komma vidare med sitt jobbsökande. 

Det är kostnadsfritt att delta i Stöd och matchning och vårt mål är att du ska hitta ditt nästa jobb så snabbt som möjligt. 

Stöd och matchning

Det här är Stöd och matchning

Hör Johan berätta om tjänsten Stöd och matchning och om hur du söker tjänsten.

Varför ska jag välja Lernia i Falkenberg?

  • Vi kan arbetsmarknaden i Nyköping. Med snart 100 års samlad erfarenhet av utbildning, bemanning och rekrytering är vi en trygg partner i ditt jobbsökande.
  • Vi har engagerade jobbcoacher som ger dig personligt stöd och struktur i din vardag, och som ser dina unika styrkor och förmågor.
  • Eftersom vi redan jobbar med rekrytering, företagsutbildning och omställning har vi ett nära samarbete med många olika företag inom flera branscher, bland annat industribranschen som är stor i området runt Nyköping.
  • Som bemanningsföretag har vi en möjlighet att snabbt hitta en väg för dig ut på arbetsmarknaden

Språkstöd

Vi på Lernia i Nyköping erbjuder Stöd och matchning på följande språk:

  • arabiska
  • tigrinja
  • engelska
Handledare och deltagare vid bord

Hur går det till?

Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen och säg att du vill börja på Stöd och matchning hos Lernia. Arbetsförmedlingen bedömer ditt behov av tjänsten och avgör om du får börja. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss.

Fakta

Plats

Västra Trädgårdsgatan 39, 611 32 Nyköping

Telefon

0771-650 650

Bra att veta

  • När du går Stöd och Matchning får du aktivitetsstöd eller utvecklingsersättning från Arbetsförmedlingen.

Kontakta oss


Undrar du om Stöd och matchning är något för dig?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort. Kom ihåg att ange telefonnummer.

Ansök nu!


För att söka Stöd och matchning, kontakta Arbetsförmedlingen.

Så här går processen till när du vill börja på Stöd och matchning


1

Kontakta Arbetsförmedlingen

2

Arbetsförmedlingen beslutar om du har rätt att ta del av tjänsten

3

Välj Lernia