<
Sommarbemanning Lernia

Sommarbemanning med Lernia

Lägg din arbetstid på annat än att leta efter sommarvikarier för sommarens bemanning. Vi hjälper dig med sommarbemanningen så att du kan ge dina anställda semester utan att något stannar upp under tiden.


Varför ska vi sommarbemanna?

Att täcka upp för alla anställda som ska på semester tar mycket tid och energi för dig som jobbar med personalfrågor. Förutom att hitta rätt personal måste du också säkerställa att ni kan bibehålla samma nivå av leverans och kvalitet på alla tjänster.

Med Lernia har du en partner som hjälper er med sommarbemanningen. Det gör vi genom att erbjuda kvalificerad personal och flexibla lösningar - skräddarsydda efter just era behov. Att dessutom vara med och bidra till att någon får ett sommarjobb genom bemanningen, är en bonus i sig.

Sommarbemanning Dator

Varför sommarbemanning med Lernia?

Tidsbesparande – mer tid till kärnverksamheten

Rekrytering är ett heltidsjobb i sig – och något vi arbetar med hela dagarna. När ni tar hjälp med sommarbemanningen får ni både professionell hjälp samtidigt som ni kan lägga värdefull tid på kärnverksamheten.

Kostnadseffektivt – minska risken för felrekrytering

Att ta hjälp med sommarbemanningen är ett kostnadseffektivt val. Felrekryteringar är både vanliga och kostsamma, men som tur är något ni kan undvika när ni tar in professionell hjälp.

Vi skräddarsyr bemanningen efter dina behov

Vi vet att alla företag är olika och har olika behov. Därför skräddarsyr vi alltid våra bemanningslösningar efter företagens olika behov. Oavsett om du behöver personal bara för någon enstaka vecka eller över hela sommaren.

Professionell hjälp i hela eller delar av processen

Många arbetsgivare vill vara med i delar av rekryteringsprocessen. Kanske vill man vara med och ta fram platsannons, men gärna lämna över ansvaret för kandidatsöket. Vi hakar på där ni önskar – i hela eller delar av processen.

Visste du att...

  • Våra konsulter hör till branschens nöjdaste. I vår årliga medarbetarundersökning svarade 77% att det var bättre att jobba på Lernia än andra bemanningsföretag (2023).
  • Vi säkerställer flexibilitet, kapacitet och produktivitet i hela leveransen.
  • Vi har lokal expertis med kontor över hela landet.
  • Våra konsulter har kollektivavtal, tjänstepension och många fler förmåner.
Tjej Lager Mellansektion

Priser, tillvägagångssätt och exempel på tjänster

Vanliga frågor och svar om sommarbemanning

Vilka yrken kan vi hjälpa till att sommarbemanna?

Hur går sommarbemanning med Lernia till?

Vad kostar sommarbemanning?

Kan vi ta över sommarvikarierna om vi är väldigt nöjda? Hur fungerar det?

Hur snabbt kan jag få hjälp med sommarbemanning?

Läs om sommarbemanning

Råd 2

Hur säkerställer ni att extrapersonalen blir en del av verksamheten? Vad mer behöver ni tänka på? Läs våra tips!

När du tar in sommarvikarier – tänk på det här!

 

"Vi valde Lernia som samarbetspartner eftersom vi hade ett pågående samarbete gällande vanlig bemanning som vi tyckte fungerade riktigt bra."