Skip to main content

Rusta och matcha, Malmö


Bor du i Malmö eller i närheten, är inskriven på Arbetsförmedlingen och söker jobb? Välkommen till oss på Rusta och matcha i Malmö! Välkommen in!

DU BEHÖVER KA-NUMRET FÖR ATT VÄLJA OSS SOM LEVERANTÖR

KA-nummer Malmö

Uppge följande nummer vid kontakt med Arbetsförmedlingen

KA-nummer: 10069068

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Anmäl intresse
vad är rusta och matcha i malmö?

För dig som är arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen

Att vara arbetslös och behöva hitta ett jobb är aldrig lätt. Rusta och matcha i Malmö är en tjänst för dig som behöver extra stöttning och vägledning på vägen till att hitta det jobb du vill ha eller den utbildning du vill gå. När du går Rusta och matcha hos oss på Lernia i Malmö får du en egen handledare som hjälper dig med allt från hur du sätter ihop ett bra CV till hur du tränar inför en intervju. Du får ta del av vårt breda kontaktnät av företag, praktikplatser och arbetsplatser.

Våra handledare finns här för att hjälpa dig

Rusta och matcha skulle inte vara någonting utan alla handledare. Handledaren har en viktig roll i att coacha och hjälpa dig att nå ditt mål, oavsett om det är att få ett jobb eller en utbildning. Handledarna kommer bland annat ge sina bästa tips på hur du skriver viktiga dokument som CV och personliga brev, men även berätta om olika metoder man kan ta till under arbetsintervjuer eller nya sätt att söka jobb på. Du kommer även få chans att ta del av handledarens viktiga nätverk av kontakter som kan hjälpa dig på vägen. Framförallt tittar handledaren på vad just du har för behov och anpassar sedan coachningen efter det.

Till exempel kan din handledare hjälpa dig med:

  • Att ta fram ett riktigt bra CV och personligt brev. En av handledarens främsta kunskaper är att hjälpa till att formulera bra CV:n och personliga brev. När du går Rusta och matcha hos oss i Malmö får du hjälp att ta fram riktigt bra versioner anpassade efter dig.
  • Att hitta eller identifiera bra arbetsplatser eller yrkesroller för dig. Malmö är en stor stad och här finns det massor av möjligheter. Bland annat kan du hitta jobb genom ditt nätverk, genom sociala medier eller traditionella annonser. Din handledare är expert på jobbtillfällen i Malmö, så du är i goda händer.
  • Att förbereda dig inför olika situationer. Till exempel inför en arbetsintervju eller en telefonintervju. Vi hjälper och coachar dig till att visa upp det bästa av dig genom intervjuträning, vanliga frågor och presentationstekniker.
  • Utveckling på ett personligt plan. Vad har just du för styrkor och svagheter? Hur kan vi arbeta med dem för att gynna dig så mycket som möjligt i karriären?
När du går på Rusta och matcha i Malmö får du tillgång till nätverk över hela Malmö.

Rusta och matcha i Malmö – det här är viktigt att tänka på

När du ska välja leverantör av Rusta och matcha i Malmö är det bra att tänka på några saker. Kanske behöver du hjälp på ett annat språk? Då kan det vara bra att veta om leverantören erbjuder språkstöd på ditt språk. Vad har leverantören för tidigare erfarenheter eller expertis? Kolla gärna om de har erfarenhet inom de områden du gärna skulle vilja jobba inom. Såklart är även upplägget och tekniken viktig, kan leverantören ses digitalt? Använder dem bra verktyg? Du kan alltid kontakta de olika leverantörerna och fråga vad just de kan erbjuda dig när du går Rusta och matcha.

Bra att veta om du väljer Rusta och matcha på Lernia

Varför borde du välja Rusta och matcha på Lernia i Malmö? Här kommer några saker vi tycker är bra att veta:

  • Vi har handledare som brinner för sitt jobb. När du väljer oss får du en erfaren och engagerad handledare. Våra handledare har kompetens inom specifikt coachning, men även service, försäljning och socialt arbete.
  • Arabiska, tigrinja och engelska – vilket språk pratar du? På Lernia kan vi hjälpa dig på flera språk.
  • Att ligga i framkant digitalt är viktigt för oss. Därför kommer du få tillgång till modern och smart teknik med smidiga verktyg.
  • Lernia som bolag har 100 år av samlad erfarenhet av utbildning – som du tar del av. Vi kan det här med utbildning och jobb. Dessutom är vi en av Sveriges största bemanningsbolag. Kan en kombination bli bättre än så?

Fakta

Plats

Ystadvägen 17,241 30 Malmö

Telefon

0771-650 650

KA-nummer

10069068

Bra att veta

  • När du går Rusta och matcha får du aktivitetsstöd eller utvecklingsersättning från Arbetsförmedlingen.

Så här fungerar processen


1

Kontakta Arbetsförmedlingen

2

Arbetsförmedlingen beslutar om du har rätt att ta del av tjänsten

3

Välj Lernia

Lernia är ett auktoriserat matchningsföretag