<
Internationell Rekrytering
Hitta & attrahera personal utomlands

Internationell rekrytering

Lernia erbjuder dig som företag ett bredare geografiskt nätverk av kompetens för er fortsatta tillväxtresa. Läs mer om vår tjänst nedan och hur du kan rusta upp inför nutidens kompetensutmaningar.


Få din organisation att växa – anställ någon från utlandet

Vill ni anställa personal från ett annat land inom eller utanför EU? Lernia Bemanning och rekrytering har ett inarbetat nätverk av samarbetspartners i olika länder. Tillsammans jobbar vi för att attrahera internationell kompetens till Sverige. Det är ett viktigt initiativ för Sveriges tillväxt och framtid och Lernia tar ett ansvar för att strategiskt och långsiktigt utveckla svenska arbetsgivare.

Hitta och attrahera personal utomlands

Lernia erbjuder dig som företag möjlighet att hitta och rekrytera personal från utlandet, vi hjälper till att rekrytera personal från både inom och utanför EU. Det öppnar för en konkurrensfördel. Många av våra kunder är i stort behov av internationell kompetens redan nu. Med Lernia som arbetsgivare och kontakt blir det tryggt för dig som kund. Som ett statligt ägt bolag med starka värderingar gör vi jobbet helt enligt de kvalitetsprocesser som krävs, oavsett om det handlar om dina blivande svenska eller utländska medarbetare.

Vårt erbjudande

Lernia erbjuder ett bredare, internationellt, kandidatnätverk med den kompetens ni behöver för er fortsatta tillväxtresa. Vår tjänsteportfölj innefattar följande tre delar:

  • Förbered organisationen för internationell kompetens
  • Attrahera & hitta personal från utlandet (inom och utanför EU)
  • Relocation och arbetstillståndstjänster

Kostnadsfritt rådgivningsmöte

Nyfiken på mer? Välkommen att boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte – för dig som företag eller arbetsgivare.

Stolta medlemmar i EURES-nätverket

Eures är ett nätverk av offentliga arbetsförmedlingar, företag och organisationer i EU/EES och Schweiz där 31 länder ingår. I samband med Lernias satsning på internationell rekrytering har vi nu valt att ingå i ett medlemskap i EURES-nätverket.

Så hjälper vi fler till jobb genom medlemskap i EURES-nätverket

  • Vi breddar vår kandidatpool med över 1 miljon intresserade kandidater som är villiga att flytta inom EU/EES för rätt jobb.
  • Tillsammans hjälper vi tusentals företag att hitta rätt kompetens, oavsett vart ifrån man kommer.
  • Vi hjälper till att öka Sveriges attraktionskraft på den europeiska arbetsmarknaden samtidigt som vi uppmuntrar till en enkel och fri rörlighet inom Europa.
Eureskarta

Kan Lernia hjälpa till med headhunting av personal utomlands?