<
Workshop
Rådgivning & workshops

Academy & Advisory

Inom Academy & Advisory erbjuder vi våra kunder olika typer av rådgivning anpassade efter just era individuella behov. Bland annat två olika workshops kring internationell kompetensförsörjning med efterföljande frågestund. För dig som behöver det lilla extra har vi även strategisk rådgivning som skräddarsys utifrån era önskemål.


Total tid: 2 timmar

Workshop 1: Översikt inom internationell kompetensförsörjning

Ett kundanpassat seminarium där vi fokuserar på vilka möjligheter och vanliga misstag det finns runt internationell kompetens. Vi avslutar med en timmes Q&A (frågestund) om internationell kompetensförsörjning.

  • Målgrupp: Ledningsgrupper, HR-Avdelningar, Styrelse, Affärsutvecklingsavdelningar etc
  • Språk: Svenska eller engelska
Workshop 1

Total tid: Fyra timmar

Workshop 2: Strategiska möjligheter genom internationell kompetensförsörjning

Ett seminarium anpassat efter era förutsättningar med fokus på möjligheter och vanliga misstag när det gäller internationell kompetens. Vi avslutar med tre timmars strategisk diskussion om internationell kompetensförsörjning, ledd av Lernias Head of Workforce Mobility

  • Målgrupp: Ledningsgrupper, HR-Avdelningar, Styrelse, Affärsutvecklingsavdelningar etc
  • Språk: Svenska eller engelska
Seminarie

Djupgående guidning och rådgivning

Strategisk rådgivning

En tjänst utformad för att vägleda företag som behöver mer djupgående guidning kring internationell kompetensförsörjning. Vi för en dialog kring just din organisations behov samt utmaningar och kommer med förslag och rådgivning utifrån dem.

Vår expertis sträcker sig över flera olika branscher och tack vare det kan vi erbjuda många olika typer av lösningar inom internationell kompetensförsörjning. 

Rådigvning

Kostnadsfritt rådgivningsmöte

Nyfiken på mer? Välkommen att boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte – för dig som företag eller arbetsgivare.