Skip to main content

Internationell rekrytering


Lernia erbjuder dig som företag ett bredare nätverk av kompetens för er fortsatta tillväxtresa. Tillsammans med branschkollegor jobbar vi för att attrahera internationell kompetens till Sverige. Läs mer om vår tjänst nedan och hur du kan rusta upp inför framtidens kompetensutmaningar.

Få din organisation att växa

Lernia Bemanning har inlett samarbete och bildat ett nätverk av branschkollegor i Östeuropa, på Balkan och i Holland. Tillsammans jobbar vi för att attrahera internationell kompetens till Sverige. Det handlar om produktionsnära tjänster inom industrin som ska hjälpa företag att växa sin organisation. Det är ett viktigt initiativ för Sveriges tillväxt och framtid. Lernia vill strategiskt och långsiktigt vara med och utveckla detta.

Attrahera internationell kompetens

Lernia erbjuder dig som företag möjlighet att attrahera och anställa kompetens från utlandet. Det öppnar för en konkurrensfördel. Många av våra kunder är i stort behov av internationell kompetens redan nu. Med Lernia Bemanning som arbetsgivare och kontakt blir det tryggt för dig som kund. Som statligt ägt bolag med starka värderingar kommer vi att göra jobbet helt enligt de kvalitetsprocesser som krävs, oavsett om det handlar om svensk arbetskraft eller utländsk.

Vårt erbjudande

Lernia erbjuder ett bredare nätverk med den kompetens ni behöver för er fortsatta tillväxtresa. Ni blir väl rustade för framtidens kompetensutmaningar och fortsätter ligga i fas. Vår tjänsteportfölj innefattar följande tre delar:

  • Attrahera & hitta personer
  • Preboarding/Praktiskt
  • Onboarding/Relocation

Ett företag - alla kompetenslösningar


10 000

uthyrda konsulter

15 000

deltagare

1 100

kunder