För arbetsgivare


Vi har lång erfarenhet av kompetensförsörjning i olika branscher och erbjuder lösningar för inhyrning, rekrytering, utbildning och omställning som passar för just din organisation.

Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag inom industri och logistik

Rekrytering

Behöver du hjälp med rekryteringen? Vi kan erbjuda hjälp i delar av eller hela processen. Välj mellan de tre olika rekryteringstjänsterna Small, Medium eller Large.

Bemanning

Vi hjälper dig med inhyrning och bemanning på den nivå du behöver. Med oss kan du välja bland yrkesarbetare, tjänstemän eller akademiker på heltid, deltid eller vikariat.

Företagsutbildning

Vi erbjuder många olika möjligheter att höja kunskapsnivån i er organisation. På lång sikt leder våra utbildningslösningar till ökad konkurrenskraft och nöjdare medarbetare.

Kompetenskartläggning

En kompetenskartläggning innebär att vi tillsammans går igenom din personals erfarenheter, kunskap och behov. Efteråt tittar vi på lämpliga utbildningar, vidareutbildningar eller rekryteringsbehov för ditt företag – så ni kan växa på bästa sätt.

Omställning

Vi stöttar medarbetare, fack och arbetsgivare vid organisationsförändringar och personalminskning. Vi är med i hela processen – före, under och efter.

Rekryteringsutbildning

En rekryteringsutbildning är perfekt när du har ett konkret anställningsbehov och vet vilka kompetenser som krävs. Vi stöttar er att hitta och anställa personer med just de kompetenserna.

Våra specialistområden

Vi är experter på att hitta rätt person till rätt plats inom områdena administrativa tjänster, logistik, tillverkningsindustri, ekonomi, HR och vård.

Trender och tips – varje månad i vårt nyhetsbrev

Ta del av vårt nyhetsbrev där vi en gång i månaden berättar mer om rekrytering och bemanning, bevakar trenderna på arbetsmarknaden och mycket mer.

 

 

Så säkrar du utbildning inom industrin med hjälp av VR

Utbildning inom stora industriföretag innebär ofta farliga moment, höga kostnader och en risk för både medarbetare och verksamhet. Med ny teknik går det att både säkra utbildningen och sänka kostnaderna.

Vi jobbar med

Vi hjälper dig med det du behöver


Kontakta oss

Vad behöver din verksamhet hjälp med?

Kontakta oss på 0771-650 650 så hjälper vi er framåt.

Fyll i dina kontaktuppgifter och lämna ett meddelande om du hellre vill att vi kontaktar dig.

Ditt för och efternamn
Din e-postadress
Ditt telefonnummer (frivilligt)
Meddelande

Ett företag - alla kompetenslösningar


10 800

uthyrda konsulter

34 400

utbildade personer

1 500

samarbeten med företag