För arbetsgivare


Vi har lång erfarenhet av kompetensförsörjning i olika branscher och erbjuder lösningar för inhyrning, rekrytering, utbildning och omställning som passar för just din organisation.

Rekrytering

Söker du nästa stjärna till din organisation? Vi brinner för att snabbt och träffsäkert hitta rätt person till dig. Välj mellan de tre olika rekryteringstjänsterna Small, Medium och Large.

Bemanning

Vi hyr ut personal på alla nivåer, såväl yrkesarbetare som tjänstemän och akademiker, i hela Sverige. Våra kvalitetssäkrade processer säkerställer att du får rätt medarbetare på rätt plats i din verksamhet.

Företagsutbildning

Vi erbjuder många olika möjligheter att höja kunskapsnivån i er organisation. På lång sikt leder våra utbildningslösningar till ökad konkurrenskraft och nöjdare medarbetare.

Kompetenskartläggning

Våra många och olika kompetenshöjande utbildningsmöjligheter är till för dig som vill ligga i framkant. Oavsett vilka utmaningar du står inför kan vi bidra till att förstärka konkurrenskraften i din organisation.

Omställning

Vi stöttar medarbetare, fack och arbetsgivare vid organisationsförändringar och personalminskning. Vi är med i hela processen – före, under och efter.

Rekryteringsutbildning

I en rekryteringsutbildning samarbetar ni som arbetsgivare, Lernia och Arbetsförmedlingen för att människor ska hitta rätt i arbetslivet.

Vi har hjälpt

ICA Maxi Erikslund

ICA Maxi Erikslund

ICA Maxi Erikslund är en stor arbetsgivare i Västerås och vill gärna bidra till ett bättre samhällsklimat. Vi erbjöd möjligheter till personer som tidigare haft svårt att komma in på arbetsmarknaden.

SAS Operating Center

SAS Operating Center

SAS har drygt 800 avgångar per dygn och varje år väljer drygt 28 miljoner resenärer att flyga med Skandinaviens största flygbolag. Vi hjälpte SAS att hitta spetskompetens i ett kritiskt läge.

Volvo Cars

Volvo Cars

Lernia har rekryterat 1 500 nya medarbetare till Volvo Cars och attraherat rekordmånga kvinnor till bilfabriken och påbörjat en attitydförändring till att jobba i bilindustrin.

Våra specialistområden

Vi är experter på att hitta rätt person till rätt plats inom områdena administrativa tjänster, logistik, tillverkningsindustri, ekonomi, HR och vård.

Vi hjälper dig med det du behöver


Kontakta oss

Behöver du bemanning eller kompetensutveckling?

Du är varmt välkommen att ringa 0771-650 600.

Annars fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig.

Ditt för och efternamn
Din e-postadress
Ditt telefonnummer (frivilligt)
Meddelande

Ett företag - alla kompetenslösningar


9300

uthyrda konsulter per år

48 000

utbildade personer per år

1700

samarbeten med företag