Skip to main content

För arbetsgivare


Vi har lång erfarenhet av kompetensförsörjning i olika branscher och erbjuder lösningar för inhyrning, rekrytering, utbildning och omställning som passar för just din organisation.

Rekrytering

Behöver du hjälp med rekryteringen? Vi kan erbjuda hjälp i hela eller delar av rekryteringsprocessen

Bemanning

Vi hjälper dig med inhyrning och bemanning på den nivå du behöver. Med oss kan du välja bland yrkesarbetare, tjänstemän eller akademiker på heltid, deltid eller vikariat.

Företagsutbildning

Vi erbjuder många olika möjligheter att höja kunskapsnivån i er organisation. På lång sikt leder våra utbildningslösningar till ökad konkurrenskraft och nöjdare medarbetare.

Kompetenskartläggning

En kompetenskartläggning innebär att vi tillsammans går igenom din personals erfarenheter, kunskap och behov. Efteråt tittar vi på lämpliga utbildningar, vidareutbildningar eller rekryteringsbehov för ditt företag – så ni kan växa på bästa sätt.

Omställning och utveckling

Vi stöttar medarbetare, fack och arbetsgivare vid organisationsförändringar och personalminskning. Vi kan vara med i hela processen – före, under och efter och erbjuder konkreta tjänster inom outplacement, förändringsledning samt coaching för chefer och medarbetare.

Rekryteringsutbildning

En rekryteringsutbildning är perfekt när du har ett konkret anställningsbehov och vet vilka kompetenser som krävs. Vi stöttar er att hitta och anställa personer med just de kompetenserna.

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag inom bland annat industri, lager och logistik

Trender och tips – varje månad i vårt nyhetsbrev

Ta del av vårt nyhetsbrev där vi en gång i månaden berättar mer om rekrytering och bemanning, bevakar trenderna på arbetsmarknaden och mycket mer.

 

Video
Spela film

För att se våra filmer på lernia.se behöver du godkänna cookies.

Det går även att se filmen på YouTube.

Så säkrar du utbildning inom industrin med hjälp av VR

Utbildning inom stora industriföretag innebär ofta farliga moment, höga kostnader och en risk för både medarbetare och verksamhet. Med ny teknik går det att både säkra utbildningen och sänka kostnaderna.

Vi jobbar med

Ett företag - alla kompetenslösningar


10 000

uthyrda konsulter

15 000

deltagare

1 100

kunder