För arbetsgivare


Vi har lång erfarenhet av kompetensförsörjning i olika branscher och erbjuder lösningar för inhyrning, rekrytering, utbildning och omställning som passar för just din organisation.

Rekrytering

Söker du nästa stjärna till din organisation? Vi brinner för att snabbt och träffsäkert hitta rätt person till dig. Välj mellan de tre olika rekryteringstjänsterna Small, Medium och Large.

Bemanning

Vi hyr ut personal på alla nivåer, såväl yrkesarbetare som tjänstemän och akademiker, i hela Sverige. Våra kvalitetssäkrade processer säkerställer att du får rätt medarbetare på rätt plats i din verksamhet.

Företagsutbildning

Vi erbjuder många olika möjligheter att höja kunskapsnivån i er organisation. På lång sikt leder våra utbildningslösningar till ökad konkurrenskraft och nöjdare medarbetare.

Kompetenskartläggning

Våra många och olika kompetenshöjande utbildningsmöjligheter är till för dig som vill ligga i framkant. Oavsett vilka utmaningar du står inför kan vi bidra till att förstärka konkurrenskraften i din organisation.

Omställning

Vi stöttar medarbetare, fack och arbetsgivare vid organisationsförändringar och personalminskning. Vi är med i hela processen – före, under och efter.

Rekryteringsutbildning

En rekryteringsutbildning är perfekt när du har ett konkret anställningsbehov och vet vilka kompetenser som krävs. Vi stöttar er att hitta, kunna och vilja anställa personer med just de kompetenserna.

Vi har hjälpt

Lernia ger ny fart åt Idnets rekryteringsprocess

Lernia ger ny fart åt Idnets rekryteringsprocess

IT-företaget Idnet har strax under 50 medarbetare och befinner sig i en stark tillväxtfas. När arbetet att tillsätta en ny systemutvecklare drog ut på tiden vände de sig till Lernia.

ICA Maxi Erikslund

ICA Maxi Erikslund

ICA Maxi Erikslund är en stor arbetsgivare i Västerås och vill gärna bidra till ett bättre samhällsklimat. Vi erbjöd möjligheter till personer som tidigare haft svårt att komma in på arbetsmarknaden.

Volvo Cars

Volvo Cars

Lernia har rekryterat 1 500 nya medarbetare till Volvo Cars och attraherat rekordmånga kvinnor till bilfabriken och påbörjat en attitydförändring till att jobba i bilindustrin.

Våra specialistområden

Vi är experter på att hitta rätt person till rätt plats inom områdena administrativa tjänster, logistik, tillverkningsindustri, ekonomi, HR och vård.

Vi hjälper dig med det du behöver


Kontakta oss

Behöver du bemanning eller kompetensutveckling?

Du är varmt välkommen att ringa 0771-650 600.

Annars fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig.

Ditt för och efternamn
Din e-postadress
Ditt telefonnummer (frivilligt)
Meddelande

Ett företag - alla kompetenslösningar


10 800

uthyrda konsulter

34 400

utbildade personer

1 500

samarbeten med företag