<
Tjänstemän

Bemanning och rekrytering av tjänstemän

Vi är välkända som marknadsledare inom bemanning av yrkesarbetare. Faktum är att vi varje dag även hjälper många av våra kunder att bemanna och rekrytera tjänstemän. Något vi har gjort i mer än 25 år och över hela Sverige. Ta hjälp av oss nästa gång du behöver tjänstemän – vi har allt från receptionister och ekonomer till kundtjänst i vår talangpool.


Varför välja Lernia för bemanning och rekrytering av tjänstemän?

Det finns flera goda anledningar att välja oss som partner när du behöver hjälp med bemanning eller rekrytering av tjänstemän. 

 • Vi har många lyckade rekryteringar i ryggen. Något som innebär att vi kan rekrytering och bemanning (både för tjänstemän och yrkesarbetare) på olika kompetensnivåer, till olika roller och för olika typer av företag.
 • Vi har ett omfattande nätverk av kompetenta tjänstemän som sträcker sig över olika branscher, från ekonomi och administration till kundtjänst och inköp.
 • Vi arbetar med kompetensbaserad rekryteringsmetodik, något som bidrar till att våra kunder undviker kostsamma felrekryteringar. 
 • Vi sätter alltid ihop en rekryterings- och bemanningslösning som passar just er – utifrån era unika förutsättningar och behov.
 • Som kund har du alltid en dedikerad konsultchef eller rekryterare till hands. Din konsultchef följer er genom hela rekryteringsprocessen och säkerställer både urval och att ni blir presenterade för rätt person för rätt tjänst.

Ett urval av alla tjänstemannayrken vi kan hjälpa till med

Vi har erfarenhet av rekrytering och bemanning inom flera tjänstemannaområden. Till exempel:

 • Ekonomi och inköp
 • HR och Administration
 • Kundservice
 • Industri och tillverkning
 • Lager och logistik
 • Sälj- och marknad
 • Teknik
Glad Man Jobbar Vid Dator

Vad kostar det att rekrytera din nästa medarbetare?

Vi tycker att det ska vara lätt att budgetera, oavsett om du är på jakt efter en ekonomiassistent, HR-administratör eller driftchef. För att kunna anställa rätt personal krävs helt enkelt rätt budget.

Eftersom kostnaden är en så viktig del i anställningsprocessen har vi tagit fram en priskalkylator som ger en prisuppskattning över vad bemanning och rekrytering kostar hos oss. Med priskalkylatorn får du en prisuppskattning direkt på skärmen. Gör en beräkning och boka din nästa medarbetare när du har behov av ny eller mer personal.

Närbild på händer som knappar på en miniräknare

Våra kunders röster

Magnus Mixum 2

Magnus Franzén - VD på Mixum AB

"Vi använde Lernia i rekrytering av vår HR-chef samt en ny utesäljare. De tog fram flera bra kandidater att välja mellan och lämnade bra referenser och utvärderingar. Jag kan varmt rekommendera Lernia för rekrytering av tjänstemän."

Lernia var lyhörda genom hela processen

Mer tid till annat när Lernia tog över Timeplans rekrytering

Timeplan är ett molnbaserat personal- och planeringssystem som sedan 2006 hjälper företag med bland annat schemaläggning, tidrapportering, kommunikation och lönehantering. Under hösten 2022 såg de ett behov av att rekrytera nya medarbetare till teamet i Göteborg. För att minska arbetet som en intern rekryteringsprocess kräver, tog de hjälp av Lernia.

IMG 1557

Är ni i behov av att hyra in yrkesarbetare?

Som ett av Sveriges ledande bemanningsföretag inom yrkesarbetare kan vi hjälpa er med både mindre och större inhyrningsuppdrag.

CNC Operator

4 anledningar till att anlita Lernia som samarbetspartner

Mer än 25 års erfarenhet

Med lång erfarenhet av bemanning och rekrytering av tjänstemän, kan vi snabbt sätta oss in i era behov och tillhandahålla erfarna och motiverade kandidater som är väl rustade för att möta er organisations utmaningar.

Kvalitetssäkrad och kompetensbaserad rekryteringsprocess

Med vår kvalitetssäkrade och kompetensbaserade rekryteringsprocess kan du vara säker på att vi hittar rätt person med rätt kunskaper för att stärka ditt team.

Stark lokal förankring

Med verksamhet på mer än 40 orter har vi djup kunskap om den lokala arbetsmarknaden och kan erbjuda rekryteringslösningar anpassade efter era unika behov.

Hög konsult- och kandidatnöjdhet

Våra konsulter och kandidater är bland de nöjdaste i branschen. 77% säger att de trivs bättre hos Lernia än hos andra bemanningsföretag.