Semester med gott samvete – vi löser bemanningen


Lägg din arbetstid på annat än att leta efter semestervikarier, och ge dina anställda ledigt när du vill utan att riskera tapp i produktionen. Låt oss göra jobbet i år – det är det vi gör bäst.

Varför sommarbemanning?

Att täcka upp för alla anställda som ska på semester kan ta mycket tid och energi för dig som jobbar med personalfrågor. Genom att anlita oss på Lernia skaffar du en partner med lång erfarenhet av att matcha rätt behov med rätt kompetens i just din bransch.


Som ett av Sveriges största bemanningsföretag, med kontor över hela landet, är vi specialister på att hitta de sommarvikarier som just du behöver. Låt oss hjälpa dig i år!

Hur går det till?

1. Kontakta oss

Det enklaste är att ringa oss direkt (0771-650 650) eller kontakta oss i kontaktformuläret längre ner så hör vi av oss inom kort.

2. Vi identifierar vilka kompetenser ni behöver och kommer med förslag

Nästa steg är att reda ut vilka kompetenser ni behöver, hur er belastning ser ut under sommarmånaderna och vilken personal som går på semester. Ofta har vi med oss några förslag på lämpliga CV:n – så att vi kan sätta igång ännu snabbare.

3. Intervju, introduktion och säkrad sommarbemanning

När vi hittat rätt människor för just er både presenterar och skickar vi dem på intervju direkt hos er. Är ni lika nöjda som vi så skriver vi anställningsavtal. Tillsammans planerar vi för introduktion och sen är sommarbemanningen säkrad!

Ute i sista minuten?

Misströsta inte om du är sen på bollen - vi har massor av konsulter som gärna jobbar under sommaren, flera är redan är startklara för nya uppdrag.

Därför hyr Tarkett in sommarpersonal

Varje sommar tar Tarkett in ca 200 sommarvikarier för att täcka upp för semestern. För att avlasta HR-avdelningen bestämde sig Tarkett för att ta in ett bemanningsbolag som hanterade sommarrekryteringen. Ett beslut som de sedan stått kvar vid.

>> Så hjälpte vi Tarkett

 

Cecilia Malmgren, HR Business Partner, Tarkett berättar:

"Vi ställer höga krav på vilka resurser vi behöver och Lernia har både förstått och kunnat möta detta. Det är inte ovanligt att vi behåller duktiga sommarvikarier efter att semestrarna är över. Personalen som hyrs in blir anställd hos Lernia och fortsätter som konsulter i Lernias regi även till hösten. Det är ett bra sätt för både oss och Lernia att hitta kompetens för hela året.”

Kvinnlig yrkesarbetare
tjänsteman som jobbar framför dator

 

✓ 60% av våra konsulter trivs bättre hos oss

Enligt en undersökning av Netsurvey 2018 trivs 60% av våra konsulter bättre hos oss än tidigare bemanningsföretag.

✓ Människors kompetens + företagens behov = ❤

Vi matchar människors kompetens med företagens behov.

✓ Vi finns över hela Sverige

Tack vare det har vi koll på tillgängliga konsulter över hela landet.

 

 

Kontakta oss för nästa steg


Vi hjälper dig till rätt lösning för din verksamhet.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan eller ring oss direkt på 0771-650 650.

För och efternamn
Din e-postadress
Ditt telefonnummer
Meddelande

Ett företag - alla kompetenslösningar


10 800

uthyrda konsulter

34 400

utbildade personer

1 500

samarbeten med företag

Dela gärna