Skip to main content

Bemanningsföretag Stockholm


Behöver du hjälp med bemanning i Stockholm? Kanske planerar ditt företag att växa eller så kanske du behöver få in kompetenta medarbetare för att täcka upp för arbetstoppar eller tillfälliga vakanser. Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag med kontor över hela landet. Vårt kontor i Stockholm matchar varje år ihop kompetenta konsulter med företag i behov av personal. Med våra bemanningskonsulter får ni alltid rätt kompetens på plats, vid rätt tidpunkt.

Kontakta oss

Bemanning

Maher Hammadi

Maher Hammadi Hasson

Platschef


Gustavslundsvägen 151F, Bromma

bemanning.stockholm@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Vi hjälper er med bemanning i Stockholm

Bemanning är en bra lösning när ni:

  • Snabbt behöver täcka upp vid oväntad frånvaro
  • Behöver hjälp med att hitta semestervikarier
  • Vill ha en flexibel lösning för att anpassa personalstyrkan vid säsongsvariationer eller ojämn orderingång
  • Vill utvärdera personalbehovet utan att ta några risker dvs hyra in personal för att sen kunna göra en riskfri rekrytering
  • Behöver täcka upp för ordinarie personal som är föräldralediga
  • Har anställningsstopp

Som ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag har vi utvecklat ett stort lokalt nätverk i Stockholm. Vi förstår att olika företag har olika behov av personal. Hos oss får ni hjälp med att hitta yrkesarbetare som till exempel montörer, truckförare, svetsare och lagerarbetare. Vi arbetar också med tjänstemän och har ett stort nätverk av kompetenta konsulter inom ekonomi, administration och kundservice. 

 

Som bemanningsföretag i Stockholm skräddarsyr vi på Lernia ett upplägg för er verksamhet, och vi hittar rätt konsult för era specifika behov. Vi har jobbat länge med personaluthyrning och våra konsulter är vår viktigaste resurs. Undersökningar visar att våra konsulter hör till branschens nöjdaste, och därför känner vi oss trygga i att de gör ett bra jobb varje dag hos våra kunder och bidrar till ert företags produktivitet.

Om du behöver rekrytera personal till ert företag istället för att hyra in konsulter kan vi hjälpa er med hela rekryteringsprocessen.

Flera fördelar med att anlita ett bemanningsföretag

  • Kostnadseffektivt – ni betalar bara för den tid ni hyr in konsulten och behöver inte ta höjd för kostnader i samband med sjukfrånvaro, semester och annat.
  • Flexibelt – ni anpassar personalstyrkan helt och hållet utifrån företagets behov och kan när som helst ta in fler konsulter alternativt avsluta konsulten om behovet upphör
  • Tidsbesparande – att rekrytera personal tar tid. När ni tar hjälp av oss tar vi hand om hela rekryteringsprocessen, all administration och ni får mer tid till att fokusera på er kärnverksamhet.
  • Tryggt – för att vara säker på att ni får rätt person till jobbet kan ni börja med att hyra in en konsult som ni sen kan rekrytera.

Varför välja Lernia som bemanningsföretag i Stockholm?

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag sedan 20 år tillbaka med ett stort kontaktnät både lokalt och nationellt. Det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Våra engagerade medarbetare har med sin branscherfarenhet alltid kunden i fokus när de hjälper er att hitta rätt kompetens. För oss är alla uppdrag unika och vi skräddarsyr flexibla och kostnadseffektiva lösningar anpassade till kundens specifika behov. Vi lägger stort vikt på samarbetet och har en tät närvaro och dialog med både kund och konsult. Något som har resulterat i att vi har de nöjdaste konsulterna i branschen. Vi är stolta över vårt arbete med att matcha arbetsgivare med rätt medarbetare. Ett konkurrenskraftigt näringsliv med fler människor i jobb ger ett socialt hållbart samhälle.