Skip to main content

Bemanningsföretag Helsingborg


Lernia är ett av de största bemanningsföretagen i Helsingborg. Vi kan hjälpa er med kompetenta konsulter, oavsett om ert företag växer eller går mot en tillfällig högsäsong. Då vi har kontor runt om i hela landet, finns våra bemanningskonsulter alltid nära. Från vårt kontor i Helsingborg matchar vi ihop många arbetsgivare och konsulter varje år. Med hjälp av oss får ni alltid rätt konsult på rätt plats och i rätt tid. Vi vet vad som krävs för ett lyckat samarbete.

Kontakta oss

Bemanning

Seth Storm

Seth Storm

Platschef


Rundgången 30A, Helsingborg

bemanning.helsingborg@lernia.se

Växel: 0771-650 650

Lernia hjälper er med bemanning i Helsingborg

Det finns flera fördelar med att ta hjälp av bemanningskonsulter. 

 

  • Ni får smidigt och enkelt tag i semestervikarier.
  • Ni kan snabbt täcka upp vid oväntad frånvaro.
  • Det blir enkelt att hitta tillfällig hjälp, exempelvis vid föräldraledighet.
  • Ni kan utvärdera ert personalbehov innan en eventuell rekrytering.

 

Vi har varit verksamma som bemanningsföretag i Helsingborg sedan många år tillbaka. Genom åren har vi byggt upp ett stort nätverk runt om i kommunen. Med vår långa erfarenhet kan vi tydligt se vilka specifika behov er verksamhet har, därför får ni alltid ett skräddarsytt upplägg. Bland våra konsulter i Helsingborg finns kompetenta yrkesarbetare i form av lagerarbetare, svetsare, truckförare och operatörer. Vi har också tjänstemän inom administration, kundservice och ekonomi. 

 

Våra konsulter gör ett högkvalitativt jobb ute hos våra samarbetspartners varje dag. Undersökningar visar att våra konsulter hör till de mest nöjda i branschen, något vi är mycket stolta över. Då vi länge varit verksamma inom personaluthyrning i Helsingborg, ser vi alltid till att våra konsulter är bland de bästa inom respektive bransch. 

Om ni har bestämt er för att anställa personal direkt, kan vi hjälpa er med hela rekryteringsprocessen i Helsingborg.

Fördelar med att välja Lernia som bemanningsföretag i Helsingborg

Det finns flera fördelar med att välja Lernia som ert bemanningsföretag i Helsingborg. Att samarbeta med oss är bland annat:

 

  • Ekonomiskt fördelaktigt. Ni betalar bara för de timmar konsulten jobbar hos er. Vi på Lernia sköter semesterersättning och liknande. 
  • Tidseffektivt. Ni slipper lägga tid på rekrytering, vi sköter hela anställningsprocessen.
  • Att ta in bemanningskonsulter låter er utvärdera ert personalbehov, utan att ta några risker. Minskar ert behov kan ni också minska inhyrningen.

 

Lernia är ett av Sveriges största, auktoriserade bemannings- och rekryteringsföretag. Vår personal i Helsingborg håller en tät dialog med både er och våra konsulter. På så vis håller vi alltid hög kvalitet i vår leverans mot er som kund. Ni får alltid ett så flexibelt och kostnadseffektivt upplägg som möjligt. Hos oss är det enkelt att vara kund.