Skip to main content

Vad kostar bemanning och rekrytering?


Hur mycket kostar det att hyra in eller rekrytera personal? Med vår priskalkylator får du snabbt fram ett uppskattat prisintervall för våra vanligaste yrkesroller.

Gör en kostnadsuppskattning

Här tar du enkelt fram en prisuppskattning för våra tjänster inom bemanning och rekrytering. Vill du veta mer om våra erbjudanden eller få ett skräddarsytt förslag utifrån dina behov? Klicka på "Jag vill bli kontaktad" så hör vi av oss inom kort.

Vi vet vad svenska företag behöver

Rekrytering och bemanning: En kostnadseffektiv lösning

Rekryteringsprocesser är tidskrävande och kan bli kostsamma - felrekryteringar är inte ovanliga, särskilt om man saknar resurser och kompetens för att hitta rätt personer. Lernia erbjuder trygga, flexibla och kostnadseffektiva resurslösningar med både kund och konsult i fokus. 

Ökad kapacitet med bemanning och rekrytering

Vi säkerställer en effektiv kapacitetslösning där vi ansvarar för att söka och hitta kandidater och ser till att de nyanställda får en bra introduktion med hjälp av vår strukturerade onboardingprocess. Det här kan vara både svårt och dyrt att göra själv, särskilt om det gäller nischade kompetenser eller stora volymer.

Lernia erbjuder flexibla lösningar

När du anlitar Lernia får du en flexibel lösning som innebär att du snabbt kan få in fler medarbetare när det behövs. Men du kan också snabbt minska personalstyrkan när ni inte behöver vara lika många på plats.

Rätt konsulter, rätt ledarskap, ordning och reda

Så ökar vi produktiviteten hos våra kunder

Vi vet att våra kunder agerar på en konkurrensutsatt marknad och ställer höga krav på bemanningsleveransen. Med våra lösningar kring flexibilitet och kapacitet bidrar vi till ökad produktivitet hos våra kunder och därmed minskade kostnader. Det gör vi genom att utgå från tre fokusområden; rätt konsulter, rätt ledarskap och ordning och reda. Läs mer om hur vi skapar produktivitet åt våra kunder.

Ett företag - alla kompetenslösningar


10 000

uthyrda konsulter

15 000

deltagare

1 100

kunder