Livsmedelshygien, Växjö

Öppen kurs

Nästa kursstart

Se planerade tillfällen i vår kurskatalog

Grundläggande hygien, 1 dag: 2 450 SEK exkl. moms
Egenkontroll enligt HACCP, 1 dag: 2 450 SEK exkl. moms

Kurserna kan köpas seperat eller tillsammans. Vid köp av båda kurserr kostar det 4 900 SEK exkl. moms.

Boka kurs Anmälan stänger ca 1 vecka innan kursstart

Arbetar du med livsmedelshantering inom butik, restaurang, kommun eller landsting? Nu kan du som är anställd i ett företag eller organisation gå två olika delkurser inom grundläggande hygien och egen kontroll enligt HACCP.

Om kursen

Livsmedelshygien med inriktning HACCP-systemen anses allmänt vara ett praktiskt verktyg för livsmedelsföretagares kontroll av risker och faror i verksamheten och i hanteringen av livsmedel. Antalet livsmedelsföretag som förordning (EG) nr 852/2004 vänder sig till är stort, och mångfalden av livsmedelsprodukter och metoder för livsmedelsframställning är stor.

Lernia har utvecklat ett kursinnehåll med inriktning allmänna råd om utvecklingen och tillämpningen av HACCP. Vi genomför dessa utbildningar separat som öppna utbildningar eller anpassade för ett företag:

• Grundläggande hygien, 1 dagar
• Egen kontroll enligt HACCP, 1 dag

För vem?

Kursen vänder sig till dig som arbetar med säker livsmedelshantering inom exempelvis butiker, restauranger eller på kommuner och landsting.

Vad leder utbildningen till?

Efter utbildningen och godkänt prov utfärdas ett intyg.

Behörighet

Det krävs inga särskilda förkunskaper.

Hur går utbildningen till?

Vi har två olika inriktningar, du väljer din inriktning beroende på egna erfarenheter av ämnet.

Innehåll Grundläggande hygien
• Personlig hygien
• Arbetsplatsens hygien
• Mikrobiologi
• Livsmedelslagen

Innehåll Egenkontroll enligt HACCP
• Livsmedelslagen
• 7 principerna
• Faroanalys
• Dokumentation

Boka kurs Anmälan stänger ca 1 vecka innan kursstart

Senast uppdaterad: 2017-09-08

1Boka kurs

Just nu finns inga planerade kursstarter. gärna om du är intresserad av utbildningen!

2Har du frågor?

Vill du veta mer om kursen innan du bokar? eller ring 0771-650 600! 

 

Om utbildningen

Öppna/stäng

Om kursen

Livsmedelshygien med inriktning HACCP-systemen anses allmänt vara ett praktiskt verktyg för livsmedelsföretagares kontroll av risker och faror i verksamheten och i hanteringen av livsmedel. Antalet livsmedelsföretag som förordning (EG) nr 852/2004 vänder sig till är stort, och mångfalden av livsmedelsprodukter och metoder för livsmedelsframställning är stor.

Lernia har utvecklat ett kursinnehåll med inriktning allmänna råd om utvecklingen och tillämpningen av HACCP. Vi genomför dessa utbildningar separat som öppna utbildningar eller anpassade för ett företag:

• Grundläggande hygien, 1 dagar
• Egen kontroll enligt HACCP, 1 dag

För vem?

Kursen vänder sig till dig som arbetar med säker livsmedelshantering inom exempelvis butiker, restauranger eller på kommuner och landsting.

Vad leder utbildningen till?

Efter utbildningen och godkänt prov utfärdas ett intyg.

Behörighet

Det krävs inga särskilda förkunskaper.

Hur går utbildningen till?

Vi har två olika inriktningar, du väljer din inriktning beroende på egna erfarenheter av ämnet.

Innehåll Grundläggande hygien
• Personlig hygien
• Arbetsplatsens hygien
• Mikrobiologi
• Livsmedelslagen

Innehåll Egenkontroll enligt HACCP
• Livsmedelslagen
• 7 principerna
• Faroanalys
• Dokumentation

Senast uppdaterad: 2017-09-08

Fakta om utbildningen

Öppna/Stäng

Kursstarter

Se planerade tillfällen i vår kurskatalog

Grundläggande hygien, 1 dag: 2 450 SEK exkl. moms
Egenkontroll enligt HACCP, 1 dag: 2 450 SEK exkl. moms

Kurserna kan köpas seperat eller tillsammans. Vid köp av båda kurserr kostar det 4 900 SEK exkl. moms.

Ansökningsperiod

Anmälan stänger ca 1 vecka innan kursstart

Utbildningslängd

1 + 1 dagar

Adress

Kvarnvägen 10, hus L
Växjö
Visa stor karta
Läs mer om Lernia i Växjö

Ansökan

Öppna/stäng

1Boka kurs

Just nu finns inga planerade kursstarter. gärna om du är intresserad av utbildningen!

2Har du frågor?

Vill du veta mer om kursen innan du bokar? eller ring 0771-650 600! 

 

Kontakta oss

Öppna/Stäng
0771-650 600 Måndag - Fredag 8.00-16.30

Fakta om utbildningen

Öppna/Stäng

Kursstarter

Se planerade tillfällen i vår kurskatalog

Grundläggande hygien, 1 dag: 2 450 SEK exkl. moms
Egenkontroll enligt HACCP, 1 dag: 2 450 SEK exkl. moms

Kurserna kan köpas seperat eller tillsammans. Vid köp av båda kurserr kostar det 4 900 SEK exkl. moms.

Ansökningsperiod

Anmälan stänger ca 1 vecka innan kursstart

Utbildningslängd

1 + 1 dagar

Adress

Kvarnvägen 10, hus L
Växjö
Visa stor karta
Läs mer om Lernia i Växjö

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss nedan eller ring 0771-650 600.

Chatt

Chatt

Välkommen att chatta med oss! 

Börja chatta