Skip to main content

Företagsutbildning


Vidareutbilda dig och personalen med Lernias företagsutbildningar. Tack vare vår spetskompetens industri, tillverkning, lager och logistik kan vi hjälpa dig med allt från dagskurser till valideringar. Boka en kurs direkt eller kontakta oss om du söker en utbildning anpassad efter ditt företags behov.

Sök och boka en kurs från Lernias öppna kursutbud

Behöver ni vidareutbildas?

Skräddarsydda utbildningar för företag

Vi erbjuder utbildning och kompetensutveckling som är skräddarsydd för ert företags behov. Vi finns inom flera yrkesområden och på flera orter runt om i Sverige. Du betalar och bokar smidigt direkt inne i vårt bokningssystem. Välkommen att boka er företagsutbildning idag!

Korta och kostnadsfria kurser

Gå våra kortare YH-utbildningar

Lernia erbjuder nu också korta och kostnadsfria kurser och kurspaket riktade mot både företag och privatpersoner. Perfekt för dig som behöver fylla på med kunskap och kompetens eller som är i behov av omställning.

Läs mer om korta YH-utbildningar

En gravid kvinna sitter vid sitt skrivbord.

Fördelar med företagsutbildningar på Lernia

Kurser inom flera områden

Vi har företagsutbildningar inom allt från industriteknik till livs- och karriärcoachning. Det finns väldigt goda chanser att vi har utbildning inom just det område ni behöver.

Vi finns över hela landet

Våra företagsutbildningar finns över hela Sverige - från Lycksele till Malmö. Ofta kan vi även komma till er och hjälpa till med utbildning på plats.

Smidiga betalningar

Att boka en företagsutbildning går smidigt och snabbt. Du väljer enkelt datum, antal deltagare och skriver dina uppgifter direkt i bokningssystemet.

Kort utbildningstid

De allra flesta företagsutbildningarna är korta. I snitt ligger de på en till fem dagar. I flera fall kan man även bli certifierad.

Trender och tips – varje månad i vårt nyhetsbrev

Ta del av vårt nyhetsbrev där vi en gång i månaden berättar mer om rekrytering och bemanning, bevakar trenderna på arbetsmarknaden och mycket mer.

Anpassa utbildningen efter ditt behov


call-center-woman

Vi skräddarsyr utbildningar för just din organisation och utgår från era behov. Ring oss gärna på 0771-650 650 eller kontakta oss nedan.