Skip to main content

Företagsutbildning


Vidareutbilda dig och personalen med Lernias företagsutbildningar. Tack vare vår spetskompetens industri, tillverkning, lager och logistik kan vi hjälpa dig med allt från dagskurser till valideringar. Boka en kurs direkt eller kontakta oss om du söker en utbildning anpassad efter ditt företags behov.

Sök och boka en kurs från Lernias öppna kursutbud

Skräddarsydda utbildningar

Vi erbjuder utbildning och kompetensutveckling som är skräddarsydd för ert företags behov. Välkommen att kontakta oss. Du hittar våra uppgifter nedan. 

Se även Lernias nya korta, kostnadsfria YH-utbildningar

Lernia erbjuder nu också fem korta, kostnadsfria kurser och kurspaket riktade mot både företag och privatpersoner som behöver fylla på med kunskap och kompetens eller är i behov av omställning.

Här kan du läsa mer om de flexibla kortare utbildningarna som startar i höst. 

Lernias truckutbildningar - En säker väg till truckkort

Efterfrågan på utbildade truckförare är stor. Välkommen att boka utbildning, både som företagskund eller privatperson!

Validering och kompetenskartläggning

Lernia är ett certifierat testcenter för Industriteknik Bas – en branschgemensam modell för validering av industriell baskompetens.

Kvalitetssäkra din personal inom svetsteknik

Lernia är godkända av Svetskommissionen att utbilda enligt International Institute of Weldings IIW:s utbildningsriktlinjer och att utföra validering för svetsare.

Trender och tips – varje månad i vårt nyhetsbrev

Ta del av vårt nyhetsbrev där vi en gång i månaden berättar mer om rekrytering och bemanning, bevakar trenderna på arbetsmarknaden och mycket mer.

Anpassa utbildningen efter ditt behov


call-center-woman

Vi skräddarsyr utbildningar för just din organisation och utgår från era behov. Ring oss gärna på 0771-650 650 eller kontakta oss nedan.