Skip to main content

Rusta och matcha, Nacka


Om du är inskriven på Arbetsförmedlingen, arbetslös och bor i Nacka har du hamnat helt rätt. Välkommen in till oss på Rusta och matcha i Nacka! Här får du hjälp av duktiga handledare, på det språk du behöver och med digitala lösningar.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!

Anmäl intresse
Vad är Rusta och matcha i Nacka?

För dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen och letar jobb

Rusta och matcha är en tjänst genom Arbetsförmedlingen, där du får hjälp på vägen till jobb eller utbildning. Om du du går Rusta och matcha hos i Nacka får du en egen handledare som kan hjälpa dig med allt från hur du författar ett bra CV till att tipsa om arbetsgivare runtom i Nacka. 

I Nacka hittar du oss mitt i Nacka forum på Forumvägen 14. Hit kan du ta dig med buss, bil eller Saltsjöbanan. Välkommen in till Rusta och matcha i Nacka!

Hur söker man till Rusta och matcha i Nacka?

Du söker genom Arbetsförmedlingen

Om du är intresserad av att gå Rusta och matcha i Nacka tar du kontakt med Arbetsförmedlingen. Bland annat kan du besöka Arbetsförmedlingens webbplats där du kan söka och jämföra olika leverantörer. Där kan du bland annat filtrera på var du vill gå Rusta och matcha eller om du behöver språkstöd. Boka in ett in ett möte eller ring Arbetsförmedlingen när du bestämt dig. Det är Arbetsförmedlingen som bestämmer om du har rätt att gå Rusta och matcha.

VAD GÖR EN HANDLEDARE?

Hjälp med CV, jobbsökande och personlig utveckling

Vi har flera duktiga handledare (jobbmatchare) som jobbar på Rusta och matcha i Nacka. Alla våra handledare har lång erfarenhet av att coacha och hjälpa människor till jobb.Tack vare det och ett stort och viktigt nätverk av kontakter är de toppen att ta hjälpa av på vägen till jobb eller utbildning.

Lernia komvux i Stockholm
Varför ska jag välja Lernia i Nacka?

Vi är ett av Sveriges största bemanningsföretag

Intresserad av Rusta och matcha på Lernia i Nacka? Det kan vara bra att veta att:

  • Du tar del av effektiva och digitala lösningar. Att ses på distans är inga problem.
  • Vi har språkstöd på på arabiska, tigrinja och engelska.
  • Vi är ett av Sveriges största bemanningsföretag och har dessutom utbildningar. En mycket bra kombination för dig som vill hitta jobb eller utbildning.

Vi finns på många olika ställen runtom i Stockholm. Vill du veta mer? Här kan du läsa mer om Rusta och matcha i Stockholm.

Fakta

Plats

Forumvägen 14, 131 53 Nacka

Telefon

0771-650 650

Bra att veta

  • När du går Rusta och matcha får du aktivitetsstöd eller utvecklingsersättning från Arbetsförmedlingen.

Så här fungerar processen


1

Kontakta Arbetsförmedlingen

2

Arbetsförmedlingen beslutar om du har rätt att ta del av tjänsten

3

Välj Lernia

Lernia är ett auktoriserat matchningsföretag