Skip to main content

Lernia Jobbmässa i Kalmar


I februari 2023 arrangerar Lernia en jobbmässa som ska bli en mötesplats mellan arbetssökande och företag med rekryteringsbehov i Kalmar med omnejd. Bli utställare för att delta i ett event som gör skillnad för både företag och individ - välkommen!


Var och när?

  • Plats: Guldfågeln Arena, Kalmar
  • Datum: Torsdag, 9 februari
  • Tid: 10.00 - 13.00
  • Anmälan sker via formuläret nedan. Sista anmälningsdag är 18 december. För att komma till formuläret kan du antingen scrolla ned eller gå direkt till anmälan
  • Deltagande är helt kostnadsfritt

Anmälan till Jobbmässan i Kalmar

"Vi såg ett behov av en återkommande jobbmässa som både arbetsgivare och arbetssökande kan räkna med här i Kalmar - ett uppdrag vi på Lernia sett fram emot. Vi ser tydligt hur detta kan skapa en trygghet för både oss och våra kundföretag lokalt."

Om Lernia

 

Vi arbetar med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med Sveriges arbetsgivares behov av arbetskraft. Varje dag. Det gör vi genom utbildning, bemanning och matchning. 

Genom att vara lyhörda för varje individs unika kompetens, och samtidigt ha en nära dialog med företag och offentliga aktörer hjälper vi människor att komma in på arbetsmarknaden.

Lernias verksamhet vilar på tre ben: Bemanning, Utbildning och Matchning. Ett nära samarbete mellan de olika divisionerna skapar goda förutsättningar för medarbetarna att hjälpa människor på framtidens arbetsmarknad. Vi är ett statligt ägt bolag som arbetar för en hållbar arbetsmarknad. 

Lernia finns över hela landet och arbetar med såväl individer som företag och organisationer. Tack vare vår geografiska spridning och breda verksamhet kan vi tillgodose fler människor med stimulerande utmaningar och varierande karriärmöjligheter.