Skip to main content

Jobbmässa i Göteborg!


Är du arbetssökande och vill träffa framtida arbetsgivare på plats i Göteborg? Då ska du besöka Jobbmässan som är kostnadsfri och arrangeras den 19e oktober av Lernia och ABF Jobb. Ta chansen att träffa arbetsgivare som anställer just nu. Välkommen!


Var och när?

 

  • Plats: Norra Ågatan 10A, plan 4
  • Datum: Onsdag, 19 oktober
  • Tid: 13.00-16.30
  • För att delta på mässan krävs endast att du anmäler intresse i formuläret nedan. För att komma till formuläret kan du antingen scrolla ned eller gå direkt till anmälan

Anmälan till Jobbmässan i Göteborg

"En sådan här mässa genererar fler anställningar än många andra aktiviteter för arbetssökande. Här är både arbetsgivare och arbetssökande redo att skriva avtal inom ett par dagar - om inte direkt på plats."

Om Lernia

 

Vi arbetar med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med Sveriges arbetsgivares behov av arbetskraft. Varje dag. Det gör vi genom utbildning, bemanning och matchning. 

Genom att vara lyhörda för varje individs unika kompetens, och samtidigt ha en nära dialog med företag och offentliga aktörer hjälper vi människor att komma in på arbetsmarknaden.

Lernias verksamhet vilar på tre ben: Bemanning, Utbildning och Matchning. Ett nära samarbete mellan de olika divisionerna skapar goda förutsättningar för medarbetarna att hjälpa människor på framtidens arbetsmarknad. Vi är ett statligt ägt bolag som arbetar för en hållbar arbetsmarknad. 

Lernia finns över hela landet och arbetar med såväl individer som företag och organisationer. Tack vare vår geografiska spridning och breda verksamhet kan vi tillgodose fler människor med stimulerande utmaningar och varierande karriärmöjligheter.