Skip to main content

2019-11-04 -

 

Pressmeddelande

Lernia rekryterar ny verksamhetschef för affärsområde Matchning

Lernia gör sig redo för att möta framtida matchningsbehov när Arbetsförmedlingen lämnar över matchningsarbetet till fristående aktörer. Andreas Sillén har anställts som ny verksamhetschef för affärsområde Matchning. Andreas kommer närmast från Arcus, där han varit Sverigechef. Innan dess var han platschef på Lernia.

 - Jag är väldigt glad att hälsa Andreas Sillén välkommen tillbaka till Lernia. Genom Andreas får vi en unik kombination av kompetens och erfarenheter, dels från hans tidigare Lerniatid och dels från hans senaste tjänst som Sverigechef hos en av våra Stöd och matchnings-kollegor, säger Anders Hvarfner, Divisionschef Utbildning.

Landskapet i utbildnings- och bemanningsbranschen håller på att ritas om, inte minst som en effekt av reformeringen av Arbetsförmedlingen. Rätt kompetens och erfarenhet på nyckelpositioner är en förutsättning för att satsa framåt i en omvärld med nya möjligheter.

 - Det känns inspirerande att komma tillbaka till Lernia i en tid fylld av utmaningar men också stora möjligheter i sikte, säger Andreas Sillén.

Andreas Sillén tillträder sin tjänst i början av november.

För mer information

Kontakt Katarina Devell

Katarina Devell, Kommunikationschef


katarina.devell@lernia.se

076-7764101