Skip to main content

2018-09-19 -

 

Pressmeddelande

Lernia och Lambertsson tecknar avtal om bemanning och utbildning

Byggbranschen fortsätter växa och behovet av såväl personal som uthyrning av byggutrustning är högt. För att säkra ett flexibelt behov av kompetent personal har Lambertsson och Lernia tecknat ett nationellt ramavtal. Avtalet innebär att Lernia ska hjälpa Lambertssons depåer i hela landet med personal och utbildning inom elområdet.

Genom det här avtalet får vi en möjlighet att kompetensutveckla både ny och befintlig personal hos Lambertsson samt att bemanna depåtjänster från Malmö i syd till Kiruna i norr, säger Kai Ausfelt, Key Account Manager på Lernia.

Lambertsson är en ny kund för Lernia, men Lernia är redan en stor aktör inom bemanning och utbildning inom byggnadsbranschen. Lernia är ett av Sveriges störst utbildnings- och bemanningsbolag som under förra året hjälpte över 1500 kunder med 10.800 konsulter och utbildade närmare 35.000 personer.

Vi är glada att teckna ett avtal med Lernia och hoppas med hjälp av det kunna möta det behov av personal och utbildning inom ellära som vi har, säger HR Chef Carina Nööjd på Lambertsson

Presskontakt

Kontaktperson Elias Wästberg

Elias Wästberg, PR-ansvarig


elias.wastberg@lernia.se

072-254 66 24