Skip to main content

2018-10-10 -

 

Pressmeddelande

Lernia hjälper Frode Laursen med truckförare och packningspersonal

Logistikbranschen växer och behovet av personal ökar. Truckförare är ett av flera bristyrken i Sverige idag. För att säkra sitt behov av truckförare och plock/packningspersonal tecknar Frode Laursen ett ramavtal med Lernia.

”Med Lernia får Frode Laursen en partner som som kan hjälpa till med en flexibel bemanning av alla typer av logistikpersonal. Vi är stolta att få hjälpa till med personal i syd- och västsverige till Frode Laursen,” säger Kai Ausfelt, key account manager på Lernia.

Frode Laursen är en ny kund för Lernia, men Lernia är redan en stor aktör inom bemanning och utbildning inom logistikyrken. Bland annat utbildar Lernia runt  1 000 truckförare per år. Lernia är ett av Sveriges största utbildnings- och bemanningsbolag som under förra året hjälpte över 1 500 kunder med 10 800 konsulter och utbildade närmare 35 000 personer.

”Vi är glada att teckna ett avtal med Lernia som säkrar en flexibel och kompetent bemanning, även inom i lite svårare yrken som truckförare,” säger HR-chef Pia Ekelund på Frode Laursen.

Presskontakt

Kontaktperson Elias Wästberg

Elias Wästberg, PR-ansvarig


elias.wastberg@lernia.se

072-254 66 24