Skip to main content

2017-10-18 -

 

Pressmeddelande

Elias Wästberg blir ny kommunikationschef på Lernia

Nu är det klart att Elias Wästberg blir Lernias nya kommunikationschef. Han kommer senast från rollen som kommunikationschef på säkerhetsföretaget 2Secure och har tidigare även jobbat för Göteborgs Hamn, IKEA, Europaparlamentet och Prime. Elias Wästberg tillträder rollen som kommunikationschef den 11 december och tar då över efter Helena Aru som innehar rollen tillfälligt sedan augusti 2017.

Elias Wästberg har en bred bakgrund inom kommunikationsbranschen i allmänhet och public affairs i synnerhet. Med roller som Senior Manager Public Affairs för Göteborgs Hamn, Manager EU Affiars för IKEA, Political Advisor i Europaparlamentet och PR-konsult på Prime har han erfarenheter från både små och stora bolag, liksom byråvärlden.

Nu ser han fram emot sitt nya uppdrag på jobbmatchningsföretaget Lernia.

- Lernia är ett företag som gör stor skillnad för många människor. Under de senaste åren har Lernia gjort många spännande kommunikationskampanjer som den Nya rikssvenskan och den just nu pågående Alla förtjänar en chans till ett första intryck. Dessa kampanjer visar på viktiga frågor och Lernias roll i dem. Jag hoppas kunna bygga vidare på det arbetet och bidra till att Lernia syns än mer i relevanta sammanhang, säger Elias Wästberg, tillträdande kommunikationschef på Lernia AB.

2013 tog Elias Wästberg hem plats nummer 15 på Veckans Affärers lista över Supertalanger och plats 13 på Dagens Samhälles lista över de mest inflytelserika lobbyisterna.

- Det känns jättekul att kunna presentera Elias som ny kommunikationschef på Lernia. Med hans breda erfarenheter från både näringsliv och konsultbyrå liksom kommunalt driven verksamhet kommer han kunna bidra med nya perspektiv och viktig input till vår verksamhet, säger Eva Ternström, marknadschef på Lernia AB.

Elias Wästberg påbörjar sin nya tjänst hos Lernia den 11 december.

Presskontakt

Kontaktperson Elias Wästberg

Elias Wästberg, PR-ansvarig


elias.wastberg@lernia.se

072-254 66 24