Skip to main content

2016-09-29 -

 

Pressmeddelande

Lernias VD tilldelas pris som "Årets VD inom Employer Branding" av Universum

Helena Skåntorp tog emot priset under gårdagens gala Talent Excellence Summit & Awards 2016.

Med följande motivering fick Helena Skåntorp ta emot priset som Årets VD på Universums gala Talent Excellence Summit & Awards 2016 den 28 september i Münchenbryggeriet i centrala Stockholm:

"Denna VD har på ett mycket engagerat sätt ställt sig bakom vikten av att driva ett aktivt employer branding-arbete gentemot talangmarknaden. I detta arbete har särskilt lärarstudenter prioriterats. Genom sin insikt i frågorna har hon inspirerat och motiverat HR avdelningen till att bedriva operativa insatser med stor effekt. Vi tror därför att denna VD både kan utgöra en förebild och inspiratör för många andra. Universum Communications vill därför nominera Helena Skåntorp, VD Lernia, till Årets VD inom employer branding 2016."

– Jag är inte ensam om att ta emot det här priset. Vi är många som bidrar till att öka Lernias attraktionskraft. Jag är stolt över att få representera Lernia och vara med och utveckla vårt varumärke som arbetsgivare tillsammans med alla fantastiska kollegor runt om i landet! säger Helena Skåntorp om utmärkelsen.

Presskontakt

Kontaktperson Elias Wästberg

Elias Wästberg, PR-ansvarig


elias.wastberg@lernia.se

072-254 66 24