2017-02-28 -

 

Blogginlägg

Såhär kan Lernia hjälpa dig vid din nästa rekrytering

Först och främst är du i goda händer. 9 av 10 av våra kunder är nöjda eller mycket nöjda med vårt jobb.

Såhär kan Lernia hjälpa dig vid din nästa rekrytering. Såhär kan Lernia hjälpa dig vid din nästa rekrytering.

Vidare fokuserar vi alla våra rekryteringsprocesser på kvalitet, trygghet och transparens. Därför har vi investerat tid, pengar och resurser för att förbättra våra arbetssätt och processer, med målet att inte bara leva upp till, utan även överträffa våra kunders krav. Därför blev vi i oktober förra året ett auktoriserat rekryteringsföretag, en viktig och nödvändig kvalitetsstämpel för att vara en trovärdig aktör.

Ni kanske inte behöver rekrytera idag. Men hur ser det ut imorgon? Eller om sex månader? Redan innan behovet uppstår är det bra att ställa sig frågan; vilket stöd behöver vi i det längre perspektivet? Att rekrytera rätt person med rätt kompetens, erfarenhet och personlighet är avgörande för varje företags framgång. Och när behovet uppstår är det oftast bråttom.

Fokusera därför på er kärnverksamhet så kan Lernia stödja er med det vi kan bäst; hitta och säkerställa rätt kompetens! Det gjorde vi nästan 1700 gånger under 2015. Med allt från tjänstemän till yrkesarbetare, från olika branscher och på alla nivåer. Lernia kan både kavla upp ärmarna och gå i höga klackar. Ni har möjlighet att beställa Lernias stöd i hela rekryteringsprocessen, eller i utvalda delar.

Vi är övertygade om att tydliga och kvalitetssäkrade processer gör skillnad. De hjälper oss att hålla hög kvalitet och högt tempo i alla steg, utan att tappa fokus eller missa saker på vägen. Vår startsträcka är kort. Vi kan snabbt samla ett team som fokuserar på att lösa er uppgift. Ett dedikerat team av specialister som var och en vet sin roll och som tillför det där extra in i varje steg i processen.

Det kan vara svårt att rekrytera rätt. Och att rekrytera en ny medarbetare är en stor investering, både i tid och pengar, som också ställer stora krav på administrativ hantering. Därför är det viktigt att det blir helt rätt. Vänd dig därför till oss nästa gång du behöver stöd i rekrytering!

Vill du veta mer ring oss på 0771 650 650 eller maila på info@lernia.se.