Skip to main content

JOIN – Jobb Och Integration i Näringslivet

Att välja hållbar kompetensförsörjning borde vara lika enkelt som att välja KRAV-märkt. Därför har vi utvecklat JOIN, en rekryteringsmodell för arbetsgivare som vill öka mångfalden i sin verksamhet.


Mångfald berikar inte bara en kultur utan ger också en fantastisk tillgång till kunskap och erfarenhet när företag vill utvecklas och utmana status quo. Idag anländer människor till Sverige med yrkesskickligheter och kunskaper som företag är i stort behov av.

Men det är inte förrän vi börjar anställa annorlunda som resultatet kan bli annorlunda. Vi tror på att minska dagens kompetenssvinn genom att bättre nyttja kompetensen hos de människor som kommer till vårt land. Och samtidigt se till att vi får ett hållbart samhälle där fler människor kommer i jobb och dessutom i jobb som de är utbildade till eller skickliga inom.

JOIN, som står för Jobb Och Integration i Näringslivet, är en ny rekryteringsmodell som vi har utvecklat för företag som vill öka mångfalden i sin verksamhet. Som en kompetenspartner med utbildnings- och bemanningsverksamhet kan vi bygga kedjan hela vägen från klassrum till anställning.