Skip to main content

Tillsammans formar vi framtiden

Vi på Lernia arbetar med att matcha människors kompetens mot näringslivets behov. Vi finns över hela landet och arbetar med såväl individer som företag och organisationer.


Förra året utbildade vi drygt 23 000 personer, hyrde ut 11 400 bemanningskonsulter och hjälpte 1 200 kunder med kompetensförsörjning. Tack vare vårt nära samarbete med svenskt näringsliv och offentliga aktörer har vi fått värdefulla insikter i vilken kompetens som efterfrågas på arbetsmarknaden, både i dag och i framtiden.

Vi kan matcha bemanningskonsulter och deltagare i våra utbildningar mot företagens efterfrågan. På så sätt bidrar vi till att minska kompetensgapen i samhället och skapa en hållbar arbetsmarknad för alla.

"Med 100 års erfarenhet är vi experter inom vårt område."

Vad kan vi göra för dig?

Som privatperson kan du gå någon av våra utbildningar för att hitta ditt drömjobb, eller söka jobb hos oss på Lernia eller ute hos någon av våra kunder. Vi stärker företags och organisationers konkurrenskraft och förmåga att möta arbetsmarknadens skiftande utmaningar genom bemanning och kompetensutveckling.

Vid omställningar i arbetslivet kan Lernia gå in och samarbeta med fack, anställda och arbetsgivare. Allt för att stötta företag och individer genom arbetslivets olika stadier.

Vi vill vara det främsta valet för alla som vill nå framgång genom rätt kompetens – för såväl individer som företag och organisationer.