Skip to main content

Vi kan jobb

Jobb är allt vi kan och allt vi gör. Vi hjälper dig till en spännande utbildning som leder till jobb eller rentav till drömjobbet - oavsett om du har jobbat ett tag eller är ny på arbetsmarknaden.


-
FÖR DIG SOM ÄR INSKRIVEN PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN

Rusta och matcha

På Lernia Rusta och matcha hjälper vi dig att komma vidare mot ditt nästa jobb. Med vår forskningsbaserade matchning i kombination med modern AI-teknik identifierar vi snabbt dina styrkor och matchar dig automatiskt mot lediga jobb i hela Sverige - så att du kan få mer tid för det personliga mötet med din handledare. Vårt mål är att ge dig det stöd du behöver för att snabbt få ett nytt arbete eller en utbildning som leder dit.

FÖR DIG SOM SÖKER ARBETE NU

Rekrytering och bemanning

Oavsett om du letar efter ditt första jobb eller om du är en erfaren specialist kan du hitta något som passar dig på Lernia. Arbeta som uthyrd konsult eller bli rekryterad till något av alla de företag som vi samarbetar med. Vi täcker många branscher över hela Sverige. Våra konsulter är bland de nöjdaste i branschen – bli en av oss så förstår du varför.

För dig som är en utbildning ifrån drömjobbet

Utbildning

Vi har allt från skräddaranpassade företagsutbildningar till yrkesinriktade komvux- och YH-utbildningar. Filtrera fram vilken utbildning som passar bäst för dig utifrån inriktning, ort eller helt enkelt var du befinner dig i livet.

BEMANNING | MATCHNINNG | OMSTÄLLNING | FÖRETAGSUTBILDNING

För arbetsgivare

Vi har lång erfarenhet av kompetensförsörjning i olika branscher och erbjuder lösningar för inhyrning, rekrytering, utbildning och omställning som passar för just din organisation. Läs mer om våra tjänster och kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa just er organisation. 

Vi arbetar med att matcha människors unika kompetens, talang och potential med Sveriges arbetsgivares behov av arbetskraft. Varje dag. Det gör vi genom utbildning, bemanning och jobbmatchning. När vi summerade 2021 så landade vi på 14 428 personer, som med vår hjälp fått nytt jobb. Vårt uppdrag är hjälpa så många som möjligt att komma ut i jobb oavsett bakgrund eller erfarenhet. För vi vet att alla kan. Vi kan jobb.