Jobba hos Kraftringen

Kraftringen är energibolaget med ambitionen att leda utvecklingen av framtidens energi. Företaget tar ansvar för att använda naturresurser så effektivt som möjligt genom att fokusera på lokala energilösningar som skapar både stora miljövinster och bidrar till en hållbar tillväxt i sin region.


Kraftringen erbjuder nutids- och framtidsanpassade produkter som hjälper kunden att hantera sin energivardag och engagerar sig i många olika framtidsprojekt med hållbarhetsfokus...

Huvudkontoret ligger i Lund och merparten av verksamheten finns i Lund, Lomma, Eslöv och Hörby. Verksamheten är också starkt etablerad i nordvästra Skåne, Blekinge, Halland, Småland, Sjuhäradsbygden och på Västgötaslätten.

Kraftringens verksamhet omfattar elnät, elförsäljning, fjärrvärme, fjärrkyla, gas, fiber och olika entreprenadtjänster. Företaget är också involverat i ett flertal större projekt och miljösatsningar där Örtoftaverket och Brunnshög med forskningsanläggningarna MAX IV och ESS är några exempel, och man satsar aktivt på innovation och utveckling.

Varför Kraftringen?

Utöver en stabil anställning med utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter så innebär en tjänst hos oss en möjlighet att konkret vara med och påverka den hållbarhetsresa vårt samhälle står inför. Vi nöjer oss inte med att vara en etablerad spelare inom energibranschen utan vill hela tiden utveckla vår affär vilket erbjuder goda möjligheter till personlig utveckling för våra medarbetare.

Dela gärna