Våra samarbetspartners

För att vi ska lyckas med vår vision och säkerställa kompetensförsörjningen för Sveriges måltidsindustri behövs viktiga och strategiska samarbetspartners. Tillsammans blir vi som smör och kantarell – lite godare.


"Vi har jobbat mycket med vår strategi för kompetensförsörjning och har en tydlig plan för vilka målgrupper vi vill nå och hur de kan utvecklas hos oss. Här ser vi samarbetet med Lernia som en viktig del, eftersom de har en bredd, både inom rekrytering, bemanning och utbildning."
– Christian Bellander, vd O'Learys

Läs mer om samarbetet med O'Learys

"Vi vill hjälpa våra kunder att lösa deras största problem, bristen på utbildade kockar. Genom att samarbeta med Lernia i den här utbildningen kan vi vara med och forma morgondagens kockar."
– Johan Granlund, chef för Restaurangtjänster  

Läs mer om samarbetet med Martin & Servera

"Vi vill vara med och skapa Sveriges bästa kockskola och få flera att upptäcka vår fantastiska bransch. Att man kan vara med att forma och utbilda folk i ett tidigt skede hjälper oss i vår egen utveckling och framtida rekrytering. Genom att samarbeta med de stora aktörerna runt branschen så kan det ju inte annat än blir bra."
– Martin Andersson, koncernkökschef Svenssons krogar AB

"Vi är stolt partner till initiativen "Sveriges bästa kockskola" och "Join" för att bidra till fortsatt god utveckling av restaurangbranschen och svensk gastronomi. Vi ser fram emot att få dela med oss av vår kunskap om hållbar och effektiv matlagningsteknik i "Framtidens kök" på Electrolux. Initiativen ligger väl i linje med vårt hållbarhetsarbete "For the Better" som innefattar nio löften inom områdena Bättre lösningar, Bättre verksamhet och Bättre samhälle."
– Marcus Örnmark, Electrolux Professional

Läs mer om samarbetet med Electrolux Professional

Dela gärna