Vägen till byggbranschen startar i Uppsala

Vi hjälper dig på vägen mot en karriär i byggbranschen. Våra byggutbildningar är snabba, korta och leder allt som oftast till både välbetalda och omväxlande jobb. Hos oss kan du bland annat läsa till beläggningsarbetare, golvläggare eller VVS-montör.

Våra utbildningar i Uppsala

Alla våra lokaler är belägna centralt i Uppsala, endast en buss- eller cykeltur från city. Du har fri tillgång till wifi och alltid minst en utbildningsledare att bolla frågor och uppgifter med. I Uppsala har vi dessutom samarbete med en mängd olika arbetsgivare som du kan utföra din LIA-period (praktik) hos. 

Snabbfakta

✓ Yrkesutbildningar ger dig goda chanser till jobb.

Framtiden inom bygg- och anläggningsbranschen är väldigt ljus och flera av våra utbildningar leder direkt till jobb.

✓ Alla yrkesutbildningar innehåller praktik.

Våra utbildningar innehåller praktik vilket ger dig massor av praktisk erfarenhet och som i många fall även leder till anställning. 

✓ Alla utbildningar är kostnadsfria.

Att gå en komvuxutbildning hos oss är kostnadsfritt. Det enda du betalar för är böcker och annat studiematerial.

Så ansöker du 

Läs mer om utbildningarna direkt på våra produktblad. Du hittar dem i listningen här under. Inne på produktbladen kan du sedan gå direkt till ansökan för den eller de utbildningar du vill gå.

Vet du redan vilken utbildning du ska gå?

"Efter att ha jobbat i restaurangbranschen i 6 år så var Lernia den perfekta utbildningen för att byta jobbinriktning."

Vet du redan vilken utbildning du ska gå?

Om du redan vet vilken utbildning du är intresserad av kan du ansöka direkt hos Uppsala kommun. Hela ansökningsprocessen går du då igenom direkt på Uppsala kommuns webbplats.

Dela gärna