Skip to main content

Starta hösten med 6 st teknik- och industripoddar

Hösten smyger sig på och det är dags att komma in i jobbmode igen. Med hjälp av några poddar som behandlar allt från industrins utmaningar till hur Internet of Things påverkar vår arbetsvardag tror vi att du snart är på banan.

T-time

T-time är en podd från Teknikföretagen där de vrider och vänder på aktuella frågor tillsammans med medarbetare och experter. Några guldkorn bland episoderna handlar om jakten på talangerna, artificiell intelligens och industri 4.0.
Lyssna på podden T-time på Soundcloud

Teknikens under

Vi lever i en fantastisk tid av ny teknologi och digital utveckling – men vad gör tekniken med oss människor? Hur påverkar och förändrar den våra liv? Det går teknikjournalisten Elin Häggberg in för att undersöka tillsammans med forskare, experter, tänkare och vanliga människor. Podden är ett samarbete med Female Engineer Network som inspirerar och motiverar kvinnliga ingenjörer och jobbar för en jämställd ingenjörsbransch.
Lyssna på Teknikens under på Poddtoppen

Industripodden

I Industripodden berättar de tre civilingenjörerna Louise Wohrne, Maija Bigestans och Elin Li om upplevelser och funderingar från vardagen som ung kvinna i en traditionellt mansdominerad bransch. Tillsammans med sina gäster vill de utmana branschen för att bidra till en mer jämställd industri.

Extrapersonal vid arbetstoppar?

Se våra bemanningstjänster

Teknikveckan

En av Sveriges största teknikpoddar som görs av Peter Esse, Thor Lindholm och Marcus Attefors. Här pratas det om Apple, Google, Amazon och alla de andra företagen och deras teknik som påverkar vår vardag.

IoT-podden

IoT-podden ges ut av Ny Teknik och leds av Paulina Modlitba Söderlund och Fredrik Karlsson som undersöker och diskuterar hur bland annat Internet of Things påverkar vår vardag, våra affärer, vårt yrkesliv och vårt samhälle. Avsnitt nummer 3 om framtidens industri kan rekommenderas.
Lyssna på  IoT-podden på Poddtoppen

Framtidens industri

Podden Framtidens industri görs av Swerea som är en svensk forskningskoncern för industriell förnyelse och hållbar tillväxt. Här lyfter de aktuella ämnen kring industri och forskning.
Lyssna på Framtidens industri på Poddtoppen 


Läs mer om hur Lernia bemannar svensk industri

Behöver du hjälp att hitta personal?

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och hjälper dig med bemanning och rekrytering på den nivå du behöver.