Behov av att utöka arbetsstyrkan?


Vi vet att det finns ett ökat behov av arbetskraft inom lager och logistikbranschen. Hör ni till dem? Vi har just nu konsulter över hela landet som står redo att börja jobba med kort varsel.

På Lernia ger vi våra kunder:

  • flexibilitet, kapacitet och produktivitet i hela leveransen
  • spetskompetens inom lager och logistik, livsmedel, tillverkning och industri
  • lokal expertis med kontor över hela landet

 

Vi hjälper redan många företag med bemanning t.ex Ingram Micro, Götene Kyltransport, Royal Design och Retlog. Våra erfarna konsultchefer står redo att matcha de behov ditt företag har.

Jag ansvarar bl. a. för PostNord, DHL och Frode Laursen i Sverige. Förutom hygienfaktorerna kapacitet och flexibilitet, gäller det att skapa en produktivitet för våra kunder. Viktigast är inte lägst faktor, utan det är andra parametrar som är kostnadsdrivare - att ha konsulter som trivs, arbeta med närvaron (vilken är mycket hög bland Lernias konsulter) och till att upplärda konsulter finns tillgängliga. Inom detta segment är det viktigt att kunna hantera ”timpooler”, då behovet finns 24/7 och ofta är varje pass under 8 timmar. Till hjälp så har vi på Lernia digitala verktyg som kan effektivisera beställningsfunktionen.

Så hjälpte vi Martinsons med sin kompetensförsörjning

Träindustriföretaget Martinsons på den lilla orten Bygdsiljum i Västerbotten kämpade för att hitta rätt kompetens. Högt produktionstempo, tidsbrist och låg arbetslöshet var ständiga utmaningar.

Tjänster som förenklar för dig 

Vi har smidiga extratjänster för att göra ditt jobb snabbare och enklare. 

Lernia OnSite

Med Lernias OnSite sitter teamet i dina lokaler för ökad service och flexibilitet.

Lernia Access

Med Lernia Access erbjuder vi våra kunder snabb och smidig bokning av konsulter i mobilen eller datorn.

 

Ett företag - alla kompetenslösningar


10 800

uthyrda konsulter

34 400

utbildade personer

1 500

samarbeten med företag

Dela gärna