Såhär kan Lernia hjälpa dig vid din nästa rekrytering


Med Lernia är du först och främst i goda händer. 9 av 10 av våra kunder är mycket nöjda eller nöjda med vårt jobb. Ta reda på varför här!

Bemanning

Vi hjälper dig med inhyrning och bemanning på den nivå du behöver. Med oss kan du välja bland yrkesarbetare, tjänstemän eller akademiker på heltid, deltid eller vikariat.

Rekrytering

Behöver du hjälp med rekryteringen? Vi kan erbjuda hjälp i delar av eller hela processen. Välj mellan de tre olika rekryteringstjänsterna Small, Medium eller Large.

Alla våra rekryteringsprocesser fokuserar på kvalitet, trygghet och transparens. Därför har vi investerat tid, pengar och resurser för att förbättra våra arbetssätt och processer, med målet att inte bara leva upp till, utan även överträffa våra kunders krav. Därför blev vi 2016 ett auktoriserat rekryteringsföretag, en viktig och nödvändig kvalitetsstämpel för att vara en trovärdig aktör.

Ni kanske inte behöver rekrytera idag. Men hur ser det ut imorgon? Eller om sex månader? Redan innan behovet uppstår är det bra att ställa sig frågan; vilket stöd behöver vi i det längre perspektivet? Att rekrytera rätt person med rätt kompetens, erfarenhet och personlighet är avgörande för varje företags framgång. Och när behovet uppstår är det oftast bråttom.

Fokusera därför på er kärnverksamhet så kan Lernia stödja er med det vi kan bäst; hitta och säkerställa rätt kompetens! Med allt från tjänstemän till yrkesarbetare, från olika branscher och på alla nivåer. Lernia kan både kavla upp ärmarna och gå i höga klackar. Ni har möjlighet att beställa Lernias stöd i hela rekryteringsprocessen, eller i utvalda delar.

Vi är övertygade om att tydliga och kvalitetssäkrade processer gör skillnad. De hjälper oss att hålla hög kvalitet och högt tempo i alla steg, utan att tappa fokus eller missa saker på vägen. Vår startsträcka är kort. Vi kan snabbt samla ett team som fokuserar på att lösa er uppgift. Ett dedikerat team av specialister som var och en vet sin roll och som tillför det där extra in i varje steg i processen.

Kontakta oss


Är du arbetsgivare och behöver bemanning eller rekrytering? Fyll i dina kontaktuppgifter nedan – vi hör av oss inom en timme (måndag-fredag 8-16.30). Du är också varmt välkommen att ringa oss på 0771-650 600.

För och efternamn
Din epostadress
Ditt telefonnummer
Meddelande

Ett företag - alla kompetenslösningar


10 800

uthyrda konsulter

34 400

utbildade personer

1 500

samarbeten med företag

Dela gärna