Hyr in senaste JavaScript-kompetensen


Med Lernia Attract får ditt företag tillgång till aktuell och rykande färsk kompetens genom att hyra in en av våra nyexaminerade JavaScript-specialister. Våra konsulter har de senaste kunskaperna och hög motivation.

Vass kompetens när du behöver den som bäst

Våra nyutbildade JavaScript-utvecklare väntar på uppdrag. De är experter med hög kompetens och redo för webbprojekt med frontend eller backend i JavaScript. Alla är utbildade i de senaste teknikerna inom JavaScript-utveckling och har under utbildningens 18 månader varvat både teori och praktik. De har arbetat praktiskt med skarpa uppdrag i webbprojekt och är mer än redo för arbetslivets alla utmaningar.

Våra konsulter

Här är våra JavaScriptutvecklare för uthyrning och anställning. De är noggrant utvalda av oss och alla har kompetens inom Node, Express osv. Läs mer om deras övriga kunskaper och erfarenheter.

Fredrick Ö

Här har vi Fredrick. Nyfiken, kreativ och strukturerad Javascript-utvecklare på jakt efter uppdrag, helst Frontendutveckling.

JavaScript-utbildningens utbildare berättar

"Utbildningen är skapad för att möta arbetsgivarnas behov och har inriktning på både frontend och backend, vilket gör dessa konsulter ännu mer attraktiva."

Kontakta oss för mer information


Vill du veta mer, hyra eller rekrytera någon av våra konsulter? Kontakta oss här.

För och efternamn
Din epostadress
Ditt telefonnummer
Meddelande


Susanne Werngren

Regionchef

Telefon

070-8329792

Ett företag - alla kompetenslösningar


9300

uthyrda konsulter per år

48 000

utbildade personer per år

1700

samarbeten med företag

Dela gärna