Skip to main content

Våra specialistområden

Vi är experter på att hitta rätt person till rätt plats inom områdena administrativa tjänster, logistik, tillverkningsindustri, ekonomi, HR och vård. Med vår långa erfarenhet av bemanning på svenska storföretag kan vi erbjuda unika lösningar utifrån dina önskemål och krav.


Oavsett om du behöver förstärkning på lång eller kort sikt så har vi såväl specialister som generalister redo att rycka in inom våra specialistområden.

Administrativa tjänster

Söker du kundtjänstmedarbetare, telefonister eller servicekoordinatörer? Vi ser till att du får rätt person till rätt plats, och kan vara behjälpliga med hela eller enskilda delar av rekryteringsprocessen.

Logistik

Logistiker har ofta en nyckelroll i ett företag i dag, och kunskap om att få alla flöden att fungera optimalt är eftertraktad. Hos oss hittar du bland annat truckförare och lagerpersonal.

Tillverkningsindustri

Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av kollektivanställd personal. Lernia har en gedigen samlad kunskap om både volymrekrytering och nischad spetskompetens i den svenska industrin. I vårt nätverk finns bland annat produktionsplanerare, tekniska operatörer, montörer, elektriker och CNC-specialister.

Ekonomi

Letar du efter nästa ekonomistjärna till din organisation? Oavsett om du har ett specifikt behov eller behöver kartlägga vilken kompetens som krävs så kan vi hjälpa dig. Tillsammans kan vi reda ut vad du söker, och därefter kan du antingen hyra eller rekrytera utifrån dina behov.

HR

En väljoljad HR-avdelning och ett kompetent personalteam som trivs är en viktig del i ett företags framgång. I Lernias kandidatbank finns bland annat personaladministratörer och HR-specialister att hyra eller rekrytera för lång eller kort tid.

Vård

Tack vare våra utbildningar inom vård och omsorg har vi den kunskap och de relationer som krävs för att kunna bemanna framtidens sjukvård. Våra elever utbildas inom allt från lagar, regler och administrativa läkemedelskunskaper till att arbeta som underskötare och vårdbiträden. Våra kandidater arbetar på sjukhus men också inom kommunal äldrevård, företagshälsovård eller på skolor och privata mottagningar.

Kompetensutveckling inom vård, omsorg, barn och fritid

Genom vårt samarbete med Forum Carpe kan vi inom vissa områden erbjuda skräddarsydd utbildning. I dagsläget har vi uppdragsutbildningar inom vård och omsorg, barn och fritid samt svenska som andraspråk.

Kontakta oss för mer information